כל חלום עליה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כל חלום עליה
    אבי
    06/03/2013

אני כבר כתבתי פה מספר פעמים והסיפור שלי כבר ידוע...
    אבל עכשיו קוראת תופעה מוזרה שאני חולם עלייה ובכל חלום שלי
    אני נפגש איתה כל פעם מחדש...
    כמו שאומרים בשפה המקצועית דייטים ומנסה לכבוש את ליבה מחדש
    פעם זה בתיכון שלמדנו ביחד פעם זה במסעדה פעם זה במכון ופעם זה בביתה שלה
    אז זה מוזר לי אם כבר אין לי סיכוי לחזור אלייה ולא נראה לי שאני רוצה למה התת מודע שלי
    מראה לי פגישות איתה בחלומות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל חלום עליה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איליה -

בני
    07/03/2013

היי

מה שאתה דוחף למגירות התת מודע שלך ביום...חוזר אליך בחלומות הלילה!
    אל תקח את זה רציני מידיי, "חלומות שווא יידברו".

תתמקד בעשייה חיובית, תתמקד במצוי, בהווה,

תשאל את עצמך את השאלות הנכונות כדי שתקבל את התשובות הנכונות, למשל > איך אני מוצא קשר טוב ובריא לי מכל ההיבטים? או > מה אני צריך לעשות היום כדי שזה ייקרה? וכו,

לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לכך משמעות נבואית

דורית כהן
    07/03/2013

איליה היקר, נראה לי שאתה נתפס לכל סימן ונאחז בו כדי לשמוע ממישהו שאולי יש בכך סימן שזה עוד יקרה ביניכם.

עד היום יש גישות שונות להסביר מהם חלומות, אבל מעטות הן הגישות שרואות בחלום מנבא עתיד. יש בכך איזה ביטוי לתת מודע, ואין ספק שאתה חושב על הבחורה הרבה, והמוח שלך, שהוא זה ש"כותב" את החלומות, צריך להתעסק עם התכנים הללו גם בשינה שלך, כפי שהוא מתעסק עם שאר התכנים שמעסיקים אותך במשך כל יום. אלא שאתה מן הסתם זוכר את החלומות המרגשים יותר - הנעימים והלא נעימים. ודי ברור שלחלום עליה זה נותן לך הרבה עונג, ועל כן זה חוזר על עצמו.

מוכרת התופעה- להבדיל אלפי הבדלות, שכאשר נפטר בן זוג - בת זוגו חולמת עליו כאילו הוא בחיים ואני שועמת לפעמים שאלמנה כזאת מחכה ללילות כדי "להיפגש" שוב עם בן הזוג שנפטר.

לסיכום, לא הייתי מייחסת לכך משמעות מיוחדת, אלא רק הוכחה לכך שהיא עדיין מאוד מעסיקה את המחשבות שלך ביום יום,
    מצטרפת להצעה של בני, לחשוב קדימה ולהתחיל ליצור קשר עם נשים אחרות, עד אשר הזכרון של חברתך לשעבר יתפוגג בהדרגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו