מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקס שתמיד מחזיר אותי אחורהתמר07/03/2013
שלום לכולם,
זקוקה לעצה משום שכבר לא יודעת מה לעשות.
קודם כל אתחיל בכך שיש לי זוגיות מדהימה כבר שנה עם גבר מפנק, אוהב, מתוק, מבין ומתחשב.
משום מה בזמן האחרון עולה לי האקס לראש יותר מידי פעמים.
יצא לי להיתקל בו לא מזמן ומאז המחשבות לא פוסקות בין אם זה בחלומות או אפילו תוך כדי שאני עם בן זוגי.
החבר הקודם עזב אותי בטענה שהוא רוצה ללכת לכיוון של נישואים (אחרי 3 חודשים שהיינו יחד) ואני צעירה מידי ולא מוכנה לזה.
כאשר אמרתי לו שאולי זה הוא כן הכיוון שלי אבל לא ממש עכשיו גמגם וטען שאני רק חושבת שזה מה שאני רוצה אבל אני אתחרט בסופו של דבר. (יש לציין שהבחור לא התחתן מאז ואפילו לא היה בשום קשר רציני למיטב ידיעתי).
יש לציין כי היחסים הפיזיים איתו היו משהו מיוחד, היה לנו סוג של חיבור כזה שבאמת היה מדהים.
בזמן האחרון מתחילות לעלות לי תמונות מן העבר וכל מיני תחושות של געגוע אפילו.
יש לי חבר מדהים ואני איתו בזוגיות אוהבת תומכת וטובה.
למה זה קורה לי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי תמר
נופר10/03/2013היי
אני מבינה מאוד לליבך גם לי זה קורה ואני מאורסת!!
וכל הזמן האקס צץ במחשבות ובחלומות זה פשוט מעצבן!!
אין לי פיתרון בשבילך אי אפשר לשלוט בזה..:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהקשיב לאינטואיציות
דורית כהן10/03/2013תמר היקרה, אני חושבת שהחבר הקודם לא סתם צץ לך במחשבות ובחלומות. הדרך בה את מאתרת את הקשר הפיזי שהיה ביניכם מסבירה עד כמה הוא "נכנס לך מתחת לעור" - יש קשרים כאלה שיש בהם התלכדות מיוחדת של גוף ורגש גם יחד.
לדעתי, אם יש בו גם הרבה דברים אחרים שחשובים לך אצל בן זוג - מעבר להיבט הפיזי כמובן - האישיות, הכשרונות, התכונות, המטרות בחיים, הערכים שלו - אז שווה אולי לשקול מחדש את העניין. לא סתם הוא מציף עכשו את המחשבות שלך.
ברור שאם את רוצה לשקול זאת ברצינות - עלייך לעשות זאת נכון מול החבר הנוכחי, ויש כאן סיכון גדול - הוא עלול להיפגע ולא לחזור.
מצד שני - האם את רוצה להמשיך את חייך עם החבר הנוכחי כאשר הדמות שלו וההיתכנות של חיים לצידו מלווה אותך ושמה צל על החיים שיהיו לך? (כפי שכתבה לך נופר, שחווה בדיוק את זה...)
בקיצור - דילמה מאוד בעייתית, אבל העובדה שהתת מודע שלך מקפיץ לך אותה מול העיניים מלמדת שעלייך לעשות עם זה משהו. אני מאמינה שיש בנו חלקים לא מודעים שאיכשהו יודעים מה טוב עבורנו, לפעמים יותר מאשר אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לחשוב בכלים המודעים וההגיוניים שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)