מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה דעתך עליו??תשובה13/03/2008
גבר הגר המכיר אותי מקרוב, פגשתי אותו ברחוב, הלך מולי, כשקלט אותי מרחוק, הרכין ראשו עד שהתקרב אלי וכשהתקרב אמרתי לו בוקר טוב עם חיוך קל, הוא ענה לי בטון מתלהב :"בוקר מצויין" הביט בעיניים, בפה ועבר לחזה (מין סריקה מהירה כזאת...) ואחר כל אחד חלף לדרכו. מדוע הגבר אינו מישיר מבט אלי כשראה אותי מרחוק אלא השפיל מבטו עד שהתקרב אלי הרי הוא ידוע לא בתור טיפוס ביישני? והאם נראה לפי התנהגותו שהוא משדר במובן החיובי כלפי??? מה נראה לך תאורי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא מעוניין בך
דורית כהן17/03/2008תשובה היקרה, ראשית התנצלות על האחור בתשובה. שנית, אבקש לא להשתמש בשפה לא יפה אפילו אם מישהי עצבנה אותך, כי איננו יכולות להשאיר תשובות שבהן ביטויים לא מקובלים. לפעמים זה לוקח קצת זמן, אבל אנו מוחקות תשובות לא נאותות.
ממה שאת מתארת נראה לי שהגבר הזה מעוניין בך. אולי הוא תכנן להעיף בך מבט חודר ברגע שאת מתקרבת ולא לפני כן - להגברת המתח והדריכות שלך ואולי מסיבה אחרת. אבל לא משנה מה היתה הסיבה - מספיק שכאשר התקרבת הוא נתן לך סקירה כל כך ממצה - שנראה לי שהוא מאוד מעוניין בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)