מה דעתך עליו??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה דעתך עליו??
    תשובה
    13/03/2008

גבר הגר המכיר אותי מקרוב, פגשתי אותו ברחוב, הלך מולי, כשקלט אותי מרחוק, הרכין ראשו עד שהתקרב אלי וכשהתקרב אמרתי לו בוקר טוב עם חיוך קל, הוא ענה לי בטון מתלהב :"בוקר מצויין" הביט בעיניים, בפה ועבר לחזה (מין סריקה מהירה כזאת...) ואחר כל אחד חלף לדרכו. מדוע הגבר אינו מישיר מבט אלי כשראה אותי מרחוק אלא השפיל מבטו עד שהתקרב אלי הרי הוא ידוע לא בתור טיפוס ביישני? והאם נראה לפי התנהגותו שהוא משדר במובן החיובי כלפי??? מה נראה לך תאורי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה דעתך עליו??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא מעוניין בך

דורית כהן
    17/03/2008

תשובה היקרה, ראשית התנצלות על האחור בתשובה. שנית, אבקש לא להשתמש בשפה לא יפה אפילו אם מישהי עצבנה אותך, כי איננו יכולות להשאיר תשובות שבהן ביטויים לא מקובלים. לפעמים זה לוקח קצת זמן, אבל אנו מוחקות תשובות לא נאותות.
    ממה שאת מתארת נראה לי שהגבר הזה מעוניין בך. אולי הוא תכנן להעיף בך מבט חודר ברגע שאת מתקרבת ולא לפני כן - להגברת המתח והדריכות שלך ואולי מסיבה אחרת. אבל לא משנה מה היתה הסיבה - מספיק שכאשר התקרבת הוא נתן לך סקירה כל כך ממצה - שנראה לי שהוא מאוד מעוניין בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו