מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עודף משקלדנה13/03/2013
אף פעם לא הייתי רזה ועם השנים שמנתי יותר.היום בעלי טוען שזה מפריע לו.אנחנו נשואים 15 שנה.אני בחורה יפה ואסטתית ולא הר אדם וזכותו שזה יפריע לו אבל אותי זה מעליב והאמת שאין לי מה לומר לו כרגע.אני לא יכולה לרדת בשבילו במשקל.אני נאבקת בשביל זה ,ובשביל עצמי אני לא מצליחה לעשות את זה אז קל וחומר בשבילו.מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל יש עוד מטענים שחבויים
דורית כהן13/03/2013דנה היקרה, הצבת בפנינו בעייה מאוד קשה. ראשית, זהו הגוף שלך, הטריטוריה שלך, הממלכה שלך.
מצד שני משיכה מינית מורכבת מהמון גורמים בו זמנית, ורגישה מאוד לניואנסים קטנים,שחלקם קשורים למראה פיזי, לריח, לתחושת העור, וחלקם קשורים לרגש, לקירבה, לתקשורת טובה או גרועה, להצטברות של כעסים ומטענים.
יכול להיות שבעלך צבר כעסים עלייך בתחומים אחרים, התאכזב מדברים מסויימים בזוגיות שלכם, בהתנהגות שלך, וכל זה מוריד לו את החשק להתקרבאלייך, אבל הדרך שלו לבטא זאת - אולי גם כלפי עצמו - היא בנושא ההשמנה. מאוד יתכן שלגבי נושאים אחרים שמפריעים לו - הוא לא מרגיש שהוא יכול להציף אותם.
כבר עבדתי עם זוגות שזו היתה הבעייה המוצהרת איתה הם באו, שכביכול מה שמפריע לסקס זו ההשמנה, והתברר שיש דברים רבים אחרים שהצטברו בתקשורת ובאי מילוי ציפיות וצרכים של שני בני הזוג, שיצרו ריחוק.
אחד הזוגות איתם עבדתי, פרק בתהליך הייעוץ מטענים שהצטברו במשך כמה שנים בנושאים כמו תחזקותהבית, גידול הילדים, היחס למשפחה המורחבת, ובמהלך השיחות הללו האישה החלה ביוזמתה לעשות דיטאה - גם משום שהיא עצמה רצתה בכך - לא רק למענו - ואחרי כמה חודשים האינטימיות ביניהם השתפרה פלאים. וזה קרה עוד לפני שהיא הגיעה ליעד ההרזייה שלה. הוא מאוד העריך שהיא מתאמצת, והיא היתה מוכנה להתאמץ משום שהיחס הכללי שלו אליה השתפר. אז יש כאן אינטראקציה מורכבת של יחס גורר יחס ועוד ניואנסים רבים.
עם כל זאת, זה יכול להיות שבאמת רק ההשמנה מפריעה לו, ומאוד קשה להתגבר על אי משיכה מסוג זה. אי אפשר פשוט להגיד לו - תקשיב! זה הגוף שלה ואתה לא יכול לדרוש ממנה לרזות בשבילך, קבל אותה כפי שהיא ותתחיל להימשך פיזית.זה פשוט לא עובד כך, עם הוראות שימוש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)