הוא לגמרי אני פחות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הוא לגמרי אני פחות
    קרן
    16/03/2013

שלום
    הכרתי בחור חדש
    הכרות ראשונית וקצרה אבל סוחפת מאוד
    הבחור משהו אחר הוא יוזם משקיע מתקשר מראה התחשבות רצון מדבר פתוח
    בחור זהב פשוט
    בהתחלה שהייתה לפני שבוע רק שבו היה המון - נבהלתי, אבל התחלתי גם אני להתמכר ולהיסחף
    העניינים שמפריעים למרות שאני לא רוצה להיות שטחית ואני רואה ומרגישה כמה שהוא בחור מדהים ונמשכת אליו בזכות ובגלל מי ואיך שהוא איתי אבל יש דברים שפחות עושים לי את זה, ואז כשרואה בחורים אחרים אני קצת שואלת את עצמי אם אני לא "אתפדח" אפילו להסתובב איתו כל מיני התנהגויות שיכולות להביך אותי אין לי דוגמא ... וגם במראה שלו שאחרים הרבה יותר עושים לי את זה אבל כמו שכתבתי אני כן חושקת בו בזכות ההתנהגויות שלו...

ועוד בעיה שלא עוברת... דברים קטנים שהוא אומר או עושה שמזכירים לי את הדברים המדהימים עם האקס וכל פעם הצביטה בלב והמחשבה עליו, של איך לעזאזל יש פה בחור אחר שיכול לרגש אותי ואיך בסוף זה נגמר עם האקס... וכשאני אומרת נגמר אני מתכוונת כבר לפני שנתיים מתוכן שנה ממש לא טובה.. אבל עדיין כל פעם צובט ואולי גם מחשבות למה שאיתו משהו יהיה שונה, וזונחת את המובן מאליו, שהם אנשים שונים... וגם שירים ברדיו גם החדשים שעדין גורמים לי לא להבין איך אני לא עם האקס, כמו WE WILL LERN TO LOVE AGAIN

אני בשנות ה20 להתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוא לגמרי אני פחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תני לכך עוד זמן ותיהני כל עוד אפשר

דורית כהן
    18/03/2013

קרן היקרה, ראשית - כיף לך שנסחפת ויש כל כך הרבה התלהבות ותשוקה, זה לא מובן מאליו ולא נכון לוותר על כך כה מהר.
    מה שאפשר לעשות במקביל להנאה ממה שקורה ביניכם, זה לפתוח "ערוץ חושב" במוח שלך, ערוץ שלומד אותו ומנסה להכיר אותו בתור בן אדם ולבחון עד כמה את מעריכה אותו, אילו תכונות יש לו, עד כמה התקשורת שלכם זורמת, עד כמה את מרגישה חופשייה להיות את עצמך בנוכחותו.

העובדה שהוא לא ממלא את כל המשבצות מבחינה חיצונית ומבחינת הגינונים שלו, עלייך לבחון עד כמה זה מוריד לך. כאשר מתאהבים במישהו, עד מהרה כל הדברים שמפריעים בהתחלה מקבלים טוויסט חיוביי, ולקוחים אותם יותר בהומור...
    כאשר מתאהבים במישהו הוא נעשה יותר ויותר יפה בעינינו.
    אם זה לא יקרה לך, בידקי האם את באמת מאוהבת.

לגבי הדברים שמזכירים את האקס המיתולוגי, מאוד יתכן שאלו בדיוק הדברים שמשכו אותך אליו מלכתחילה בלי שהיית מודעת לכך, וזה לא מפתיע. כאשר אנחנו אוהבים מישהו הוא נכנס לנו "מתחת לווריד" אל תוך המון אסוציאציות ותחושות ומראות וקולות, ודמותו חוזרת ומוקפצת מולנו בגלל שכל כך אהבנו אותו.
    אבל כתבת את הדבר הנכון. העובדה שיש ביניהם קווי דמיון לא אומרת שגם הוא יעשה לך בדיוק אותו דבר. אלא אם כן יש משהו באישיות שלך שמזמין התנהגות מסויימת אצל גברים, ואז בלי להיות מודעת לכך - את עושה משהו שהוא חלק ממך, והרבה גברים שביחסים איתך מגיבים דומה. למשל - ובלי קשר דווקא אלייך: אישה שוהיא רגשנית ופגיעה ונוטה לבכות הרבה, הרבה גברים לא יודעים איך להתנהג איתה בזמן הבכי והם תופסים מרחק ונעשים אדישים רק משום שאינם מרגישים שהם יכולים עלזור לה בשום דרך לצאת מן הבכי. ואז אישה כזאת מרגישה ש"כל הגברים הם אותו דבר", בזמן שבעצם התנהגות מסויימת שלה היא שמזמינה את התגובה הזאת אצל הגברים. (זו כמובן רק דוגמה שאינה קשורה אליך...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו