מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קצת לפני החגמיכל18/03/2013
אני והבן זוג 4 חודשים ביחד וממש כיף לנו ואנחנו מאוד מחוברים ומסתדרים ועכשיו הוא הציע לי לטייל קצת בארץ משהו קטן לכמה ימים לפני שנכנס לכל הבלאגן בפסח ומצד שני יש לי נקיונות על הראש ולא בא לי לבאס אותו. מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לנסות
עדי בדיחי18/03/2013הי מיכל,
אכן, מצד אחד עומס גדול, מצד שני שווה לנקות את הראש. נסי לבדוק אם את מצליחה להתארגן לקראת החג כמו שצריך, בדקי לו"ז ונסי לראות את טיול קצר יכול להסתדר.
אם את רואה שזה עמוס לך מדי, הציעי לו לצאת אחרי החג- גם נעים, גם הרבה מקומות פתוחים לבילוי וגם יש חופשה שתספיק להכל.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא נשמע לי אחלה רעיון
שלי19/03/2013את יכולה להרשות לעצמך יום חופש אחד. סיימתי את הניקיונות עד סוף השבוע וצאי לחופש ומנוחה.
אני ובן זוג שלי סגרנו לסופ"ש הקרוב, הוא מצא איזה מבצע שווה. זו אחלה תקופה לטייל בצפון, אל תהיי כבדה ואל תבאסי אותו, את תהני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אנשים תמיד מוצאים דילים....
שימרית21/03/2013אני עכשיו מחפשת דיל טוב לספא מקצועי לא סתם שילטפו לי את הגב!
אני אשמח לקבל קופון או המלצה בבקשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)