קצת לפני החג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קצת לפני החג
    מיכל
    18/03/2013

אני והבן זוג 4 חודשים ביחד וממש כיף לנו ואנחנו מאוד מחוברים ומסתדרים ועכשיו הוא הציע לי לטייל קצת בארץ משהו קטן לכמה ימים לפני שנכנס לכל הבלאגן בפסח ומצד שני יש לי נקיונות על הראש ולא בא לי לבאס אותו. מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת לפני החג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לנסות

עדי בדיחי
    18/03/2013

הי מיכל,

אכן, מצד אחד עומס גדול, מצד שני שווה לנקות את הראש. נסי לבדוק אם את מצליחה להתארגן לקראת החג כמו שצריך, בדקי לו"ז ונסי לראות את טיול קצר יכול להסתדר.

אם את רואה שזה עמוס לך מדי, הציעי לו לצאת אחרי החג- גם נעים, גם הרבה מקומות פתוחים לבילוי וגם יש חופשה שתספיק להכל.

בהצלחה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דווקא נשמע לי אחלה רעיון

שלי
    19/03/2013

את יכולה להרשות לעצמך יום חופש אחד. סיימתי את הניקיונות עד סוף השבוע וצאי לחופש ומנוחה.
    אני ובן זוג שלי סגרנו לסופ"ש הקרוב, הוא מצא איזה מבצע שווה. זו אחלה תקופה לטייל בצפון, אל תהיי כבדה ואל תבאסי אותו, את תהני!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אנשים תמיד מוצאים דילים....

שימרית
    21/03/2013

אני עכשיו מחפשת דיל טוב לספא מקצועי לא סתם שילטפו לי את הגב!
    אני אשמח לקבל קופון או המלצה בבקשה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו