חג שמח - עדכון שמח!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חג שמח - עדכון שמח!
    eden
    27/03/2013

שלא יגמר לעולם" שרק ימשיך כך וכמו שאמרת - דברים טובים קורים, וכמו שאני אומרת .כאלו, אבל עדין רוצה לשמוע את דעתך כמובן שההיא לא מדאיגה אותי בכלל אחרי שיחות .לזה.. לכי תדעי איפה נהיה.. וכו ממד אחד הוא מעלה דברים ומצד שני - אם נגיע .לשלושתינו.וגם על זה אדבר איתו עוד חודש לפחות מסתיים באוגוסט וכולי תקווה שנמצא מקום חתונה וילדים - שיבוא ממנו. בנוסף החוזה שלי בדירה עכשיו אני מרגישה שאני צריכה להוריד הילוך בדיבורי !!!הכל זורם ככ טוב שזה פשוט מדהים .מחמאות בחלק האינטימי אני מרגישה ביטחון ומקבלת היה מדהים איתו ברמות שאני לא יכולה לתאר. אפילו .אחיו בצורה כזו או אחרת- מה אני אוהבת ומה לא, ואם הוא. סיכמנו לקרוא עש שוב ודיברנו בכלל וקצת עלינו. שאל על שמות לילדים למחרת שוב דיברנו - שאל אם אני חושבת להתחתן ...מתחתנים מחר, אבל אולי מחרותיים בסדר-במקום אמר שאני האחת. ברור לי שאנחנו לא אמרתי לו שאני אוהבת אותו,לא אמר חזרה וזה .אני פשוט בהלם מהבגרות, ההבנה, הפתיחות יותר קל מאשר מתבגר, קל לשני הצדדים - לו ולגוזל. כולי נמסה. אמר גם שלהכנס לחיים של ילד הרבה בכלל.שאלתי כמה פעמים ואמר שאין מה לדאוג... וברגע שראה את החיבור ביניהם זה לא מפריע לו והתחלנו לדבר על הגוזל. סיפר שבהתחלה לא ידע שעושה לו טוב. אמר שהאחיות שלו ממש ממפרגנות חשבה שאני נראית צעירה יותר וגם מהגוזל - אבל מה איך עברתי אצל אמא שלו - היתה בשוק מהגיל כי בא וסיפר שאפילו דמע ושממש כיף לו איתי. שאלתי בכניסת ברכה. אמר שממש התרגש ויאחל לי אצלי. למחרת ערב חג. קבענו אחרי הסדר אצלי. סימסתי לו .חיוך מטופש של יחד קטן שמתרגש היכרות קצרה ברחוב, שלום ונשיקות. אחכ היה לו פנינו ברחוב. יכולנו להתחמק והוא בחר שנכיר. הכל התחיל ביום ראשון בערב כשאמא שלו פסחה על" -!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חג שמח - עדכון שמח!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקראי קןדם את

eden
    27/03/2013

אנינרואה שההודעה הועתקה מהסוף להתחלה... מקווה שתצליחי לקרוא ולהבין בכל זאת - אני בטוחה!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצלחתי להעתיק את זה נורמלי

eden
    27/03/2013

הכל התחיל ביום ראשון בערב כשאמא שלו פסחה על פנינו ברחוב. יכולנו להתחמק והוא בחר שנכיר. היכרות קצרה ברחוב, שלום ונשיקות. אחכ היה לו חיוך מטופש של יחד קטן שמתרגש.
    למחרת ערב חג. קבענו אחרי הסדר אצלי. סימסתי לו בכניסת ברכה. אמר שממש התרגש ויאחל לי אצלי. בא וסיפר שאפילו דמע ושממש כיף לו איתי. שאלתי איך עברתי אצל אמא שלו - היתה בשוק מהגיל כי חשבה שאני נראית צעירה יותר וגם מהגוזל - אבל מה שעושה לו טוב. אמר שהאחיות שלו ממש ממפרגנות והתחלנו לדבר על הגוזל. סיפר שבהתחלה לא ידע וברגע שראה את החיבור ביניהם זה לא מפריע לו בכלל.שאלתי כמה פעמים ואמר שאין מה לדאוג... כולי נמסה. אמר גם שלהכנס לחיים של ילד הרבה יותר קל מאשר מתבגר, קל לשני הצדדים - לו ולגוזל. אני פשוט בהלם מהבגרות, ההבנה, הפתיחות.
    אמרתי לו שאני אוהבת אותו,לא אמר חזרה וזה בסדר-במקום אמר שאני האחת. ברור לי שאנחנו לא מתחתנים מחר, אבל אולי מחרותיים...
    למחרת שוב דיברנו - שאל אם אני חושבת להתחתן שוב ודיברנו בכלל וקצת עלינו. שאל על שמות לילדים - מה אני אוהבת ומה לא, ואם הוא. סיכמנו לקרוא עש אחיו בצורה כזו או אחרת.
    היה מדהים איתו ברמות שאני לא יכולה לתאר. אפילו בחלק האינטימי אני מרגישה ביטחון ומקבלת מחמאות.
    הכל זורם ככ טוב שזה פשוט מדהים!!!
    עכשיו אני מרגישה שאני צריכה להוריד הילוך בדיבורי חתונה וילדים - שיבוא ממנו. בנוסף החוזה שלי בדירה מסתיים באוגוסט וכולי תקווה שנמצא מקום לשלושתינו.וגם על זה אדבר איתו עוד חודש לפחות.
    ממד אחד הוא מעלה דברים ומצד שני - אם נגיע לזה.. לכי תדעי איפה נהיה.. וכו.
    כמובן שההיא לא מדאיגה אותי בכלל אחרי שיחות כאלו, אבל עדין רוצה לשמוע את דעתך (בפוסט הקודם).
    וכמו שאמרת - דברים טובים קורים, וכמו שאני אומרת - "שלא יגמר לעולם" שרק ימשיך כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה גם לפוסט הקודם

עדי בדיחי
    27/03/2013

הי עדן וחג שמח לך!

קודם כל טוב שהסבת את תשומת לבי לפוסט הקודם, החג עושה את שלו ולא שמתי לב. תודה.

נתחיל מהסוף- אמא שלו ראתה אותך- מצוין. עוד צעד וזה חשוב. הוא עצמו יוזם את ההתקדמות של הקשר וזה מבורך ומעיד על בטחון בקשר שלכם. הקשר עם הילד שלך נשמע "מתאים", משלים, הילד שלך רוצה את היחס הזה ובן זוגך מבקש אותו גם, זה יוצר מערכת יחסים נפרדת עם הבן שלך וזה דבר מבורך. אכן, בן זוגך נשמע מאוד בוגר ואחראי, ניכר כי הוא מבין את המשמעויות של ילד בתוך מערכת, כמובן עד שלא נמצאים שם קשה לגלות עד כמה זה מורכב, אבל הוא מראה התחלה מצוינת.

לגבי העובדה שלא ענה לך חזרה שהוא אוהב אותך- את צודקת שזה בסדר נכון לעכשיו, הוא אמר משפט חזק "את האחת", זה יכול לספק אותנו בשלב זה. :) אני נוטה לחבר את העובדה שלא החזיר לך משפט מחייב כזה (לא ש"את האחת" זה לא מחייב) לכך שחושש מאוד מחתונות, מהתחייבויות רשמיות- אולי זה קשור. בכל אופן מה שחשוב הוא המעשים שלו והיוזמות שלו בקשר ואת זה את חווה ממנו, וזה מצוין.

לגבי הידידה ההיא- אני לא יכולה להגיד לך שזה בריא שיש מישהי כזאת באיזור, שהקשר הזה הוא הדוק. הרי מערכת מינית בין ידידים מספרת על משהו, היא מספרת על תשוקה ועל משיכה מינית שמומשה, רק בלי התחייבות רומנטית. הבחור הזה מתעתע, כיוון שהוא מאוד מתחבר לאנשים, הוא מאוד חם, מעניק, ואוהב, ולכן אפשר להבין את הידידה ההיא למה זה גם מאוד "נוח" להישאר עמו בקשר. למרות שהיום אין את המערכת המינית, נשארה מערכת חברית צמודה- וטוב לה עם זה, כיוון שהוא "כזה", מעין אדם מכיל ומעניק. אבל, את צודקת, שזה עלול להפריע אפילו ברמה ה"עובדתית" , שקיימת מישהי כזאת ברקע. למרות היזומות, המחוות, הכל טוב ויפה, אבל אני בהחלט יכולה להבין למה זה מציק לך.

אם ניצמד לעובדות- הוא איתך לחלוטין, מחויב לך (למרות שלא אוהב להצהיר את זה, הוא אומר את זה באלף דרכים אחרות), הוא מדבר איתך על העתיד, על משפחה, שואל אותך אם תתחתני שוב לדעתך, במילים אחרות- בודק איתך איפה את מולו, רגשית. העובדות האחרות הן שהוא עדיין בקשר טוב מאוד עם הידידה ההיא והם נפגשים- בעבודה (לא בחוץ). בעבודה, כך זכור לי, גם את קיימת. ככה שאי אפשר ממש לומר שהסתיר זאת ממך, אבל כן בחר שלא להגיד. אולי, שווה להציע לו, להיפגש שלושתכם ודווקא להראות מצידך רצון ומוכנות להתקרב למערכת שלהם, לחברות הזאת, וכפי שציינת- לבדוק את הדינמיקות. יותר חשוב מהדינמיקה בין שניהם- היא הדינמיקה שהוא יצור איתך- מולה. איך הוא מגדיר אותך מולה, עד כמה הוא מתקרב אלייך מולה, מה קורה בחדר- כששתיכן שם? זה דבר שיהיה חשוב לבדוק אותו. אני לא פוסלת גם שיחה איתו על הקשר ביניהם, בשלב מאוחר יותר. אני לא חושבת שיש סיבה לדאגה, לא נשכח שלמרות ההתקדמות המהירה, הקשר הזה צעיר יחסית וכפי שכתבת כל אחד מכם מגיע עם חברים, קשרים ודפוסים מהעבר.

לגבי מעבר דירה וכו'- מסכימה איתך, אני מרגישה כמוך שזה בהחלט מתאים. מאחלת לכם חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו