מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הייתה לי את האהבה הכי גדולה -המשךשני01/04/2013
בת זוג שלי ענתה שהפתעתי אותה!!! הייתי בטוחה שגם זה עבר לה או יעבור!!
כנראה שמבחינתה זו בגדיה ריגשית לכל דבר, רק שגם דאגתי לשתף אותה, לערב אותה, לצעוק את זה, ושהיינו יוצאות עם חברות שלי הייתה מדברת על אותה אחראית משמרת!!
נשארנו עוד חודש, אבל היא אמרה שהיא לא יכולה להמשיך, שזה לא אמיתי מה שיש ביננו מהצד שלי, שזה שקר, שעשיתי ממנה צחוק ובדיחה!!!!
את מבינה????? את האהבה הכיי גדולה שלי אני איבדתיי!!!!!!!! בגלל שטות כ"כ מפגרת!!!!
בחודש האחרון שנשארנו גם שוב צעקתי עלייה! כי היא באה לעשות לי הפתעה לבוא אלי לשעה וחצי הבייתה עד שאני אצא עם חברות כדי להתייעץ איתי בנוגע ללימודים שלה... הפלאפון שלי היה כבוי כיי לא היתה סולללה והיא נסעה הבייתה אז צעקתי עלייה שהיא מפגרת ומטומטמת וסתומ
ה! עם הכל ביחד היא כבר נשברה! ואמרה שהיא כבר מבולבלת!
זה לא פייר! זה פשוט לא פייר!! ניסיתי אין ספור פעמים לבקש סליחה, להתחנן שאשתנה, בכיתי לה כ"כ הרבה !!!!!! במשך שבועיים ניסיתי להחזיר אותה וכלום!!! שהיא היהלום שלי שהיא המתנה שלי שהיא כל האושר שלי.... היא אמרה לי שהיא היתה המתנה לי שלא הערכתי! שהלב שלה נפגע ממני כמו שבחיים הוא לא נפגע! בהתחלה היא עוד התבלטה היה לה כ"כ קשה לעזוב אותי אבל בסוף היא הצליחה! חשבתי שאם אוהבים זה מספיק, שאם היא אוהבת אותי היא תספוג הכל! כי ככה זה כשאוהבים לא? נשארים אחרי הכל?
זו ממש בגידה ריגשית מה שעשיתי עם האחראית משמרת? למה אין לזה סליחה? אני כ"כ שבורה , כ"כ מצטערת ומתחרטת, קשה לי בלי בת זוג שלי כי היא היתה המלאך שלי בחיים האלו ואני יודעת שעוד משהו כזה לא יהיה לי. תמיד שאני כבר אוהבת במקום להראות את זה בטוב - אני נוטה להפוך את זה לרע ולריב על דברים לא מהותיים כלל.
את חייבת להבין שחוץ מזה הקשר שלנו היה כמו גן עדן, גם היא אומרת , כל הסופ"ש תמיד היינו ביחד צוחקות אוהבות מטיילות כל שבת במקום טבע אחר יפה בארץ, היא גילתה לי עולם אחר. פשוט לא פייר שזה נגמר, שהרסתי , זה כואב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה בפוסט הראשון שלך
עדי בדיחי02/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)