מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דייט מוצלח- התקשר- ונעלם!שלום01/04/2013
היה לי אתמול דייט מגניב, צחקנו המון חוץ מכמה פרקים מביכים שהעידו על חוסר ביטחון מצידי, או שזה רק פרי דמיוני והוא לא שם לב אליהם,וסיימנו בחיבוק .מיד אחר כך סימס לי איזה בדיחה ואחרכ בערב התקשר ואמר שהיה מגניב אז עניתי שבטח, וגם לי, ונמשיך לדבר.
הרגשתי ככ בטוחה ששלחתי לו בבוקר איזה בדיחה טיפשית הקשורה על מה שדיברנו והוא לא ענה. התקשרתי שעתיים מאוחר יתר ולא ענה. מה לעשות, שוב להתקשר או לנסות למחוק אותו גם במוח וגם בטלפון????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוכר, אבל נשמור על אופטימיות
עדי בדיחי02/04/2013הי מושית,
הוא כנראה באיזה שלב של חשיבה על הקשר.. במצב כזה אני מציעה לא להתקשר ולא ליצור קשר ולחכות.
יש פעמים לצערנו שהצד השני מאוד נהנה ונותן משוב טוב, ונעלם מיד. בד"כ מדובר באנשים שלא בשלים לקשר משמעותי, והם רק חושבים או מספרים לעצמם שכן.. אחרי שהם מאוד קרובים לקשר כזה, כמו במקרה הזה, הם נבהלים, ובורחים. החדשות הטובות הן שלא יצאת לאורך זמן עם בחור לא בשל שעלול היה לשחק בך עוד יותר.
אבל.. בואי נראה האם יגיב בימים הקרובים, בכל זאת צריך לתת לו קרדיט וצ'אנס..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכר, אבל נשמור על אופטימיות
עדי בדיחי02/04/2013הי מושית,
הוא כנראה באיזה שלב של חשיבה על הקשר.. במצב כזה אני מציעה לא להתקשר ולא ליצור קשר ולחכות.
יש פעמים לצערנו שהצד השני מאוד נהנה ונותן משוב טוב, ונעלם מיד. בד"כ מדובר באנשים שלא בשלים לקשר משמעותי, והם רק חושבים או מספרים לעצמם שכן.. אחרי שהם מאוד קרובים לקשר כזה, כמו במקרה הזה, הם נבהלים, ובורחים. החדשות הטובות הן שלא יצאת לאורך זמן עם בחור לא בשל שעלול היה לשחק בך עוד יותר.
אבל.. בואי נראה האם יגיב בימים הקרובים, בכל זאת צריך לתת לו קרדיט וצ'אנס.. אם תראי שעוד יום יומיים לא יצר קשר, עברי הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)