מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלתאלינור17/05/2007
דורית שלום לך חשבתי אולי תוכלי את לתת לי עצה אני נימצאת במצב די מעצבן ומבלבל שחוסם אותי באמצע החיים אני נשואה שנה כמעט ללא ילדים בת 25 מואד קשה לי כל הקטע שלהיות נשואה אני ממש לא מקבלת את זה אני כל הזמן בדיכאון מאז שיתחתנתי אני כבר מתה ליתגרש תמיד חוששת מהעתיד מהמילים לכל החיים בעלי מודע לבעיה ומבחינתו הכי חשוב שאני יהיה מאושרת ואז כל פעם שמדברים על זה מחליטים ליתגרש ופשוט לא מסוגלים היינו כבר פעם ברבנות ויתחרטנו בסך הכל שנינו יודעים שאנחנו מתאימים ויכולים מאוד להצליח בתור זוג נושא זה משפיע לשתינו על מהלך היום וכמובן גם על הסקס למרות שהוא יום יומי פשוט לא נהנים ממנו המתח בבית גובר מיום ליום ולשנינו לא טוב אבל פשוט נותנים עוד היזדמנויות כל פעם ואני ממשיכה לסחוב איתי את המועקה עדיין קשה לי להגיע למסקנה אולי אני לא מאוהבת? אולי חסרים לי הריגושים שנימצאים בהרפתקאות חולפות? או שאולי אני בכלל לא בנוייה לנישואים בעלי כבר בן 30 ורוצה ילדים הוא מבקש ממני להחליט כבר עברה שנה הוא רוצה לדעת איפה הוא עומד ואני ממשיכה להילחץ ולא יכולה להחליט האם יש לך הצעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסתכלי אל תוך עצמך
דורית כהן17/05/2007אלינור היקרה,
כתבת על עצמך "באמצע החיים" וזה מפליא אותי. את מאוד צעירה! את רחוקה מאמצע החיים! מעניין מה הרגשת כלפי החתונה, עד כמה היית שלמה עם הצעד הזה. ואולי היה לך חשוב להגיע לשלב הזה בחיים, להיות כלה, ולא חשבת בזמנו על כל התמונה?
את משתמשת במספר ביטויים שמדאיגים אותי כמו "מצב מעצבן ומבלבל", "חוסם אותי", "כל הזמן בדיכאון", חוששת לקבל החלטות, מועקה.
כל המילים הללו מעידות שאת זקוקה ליעוץ, אולי ייעוץ אישי שיעזור לך להבהיר את כל הבלבול הזה לעצמך. לפעמים התחושות הללו מקורן לאו דווקא בזוגיות כמו שאת העלית את ההשערה שאולי חסרים לך ההתאהבות והריגושים. לפעמים מקור הבלבול והמועקה הוא באיך את מרגישה עם עצמך, עד כמה יש לך מטרות בחיים, דברים שאת יודעת שאת נהנית מהם, מקצוע, לימודים, תחומים בהם את רוצה להתפתח ולהגשים את עצמך. בגילך - אלו דברים מאוד חשובים, ואם הם אינם ברורים - יהיה לך קשה לאהב את עצמך ולהעריך את עצמך, וכל עוד זה כך גם יהיה לך קשה לאהוב מישהו אחר. גם לא יהיה נכון להיכנס להריון. הבלבול שלך כרגע הוא סימן עבורך שעליך לעשות שינוי כלשהו כי לא טוב לך, ואני חושבת שהכיוון צריך להיות את עצמך, ולא דווקא הזוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
אלינור19/05/2007דורית קודם כל תודה רבה שענית לי זה כבר העלה לי קצת את המצב רוח כי באמת שאני לא רוצה לוותר על הזוגיות שלי שיכולה להיות ניפלאה הייתי רוצה באמת ללכת ליעוץ אבל אני לא יודעת למי לפנות אם תוכלי לכוון אותי אני ישמח מאוד אני מהצפון. ולגבי מה שאמרת על לפני החתונה גם צדקת בהתחלה יתלהבתי בעיקר מהחתונה עצמה הייתי גם בטוחה שאני בשלה לחיי נישואין אני מאוד בייתית ומאוד אוהבת ילדים אבל כניראה שזה לא העיקר כבר ממש כמה רגעים לפני החתונה התחלתי להבין שאני עדיין לא ממש בשלה אבל כבר היה מאוחר מדי לבטל לא היה לי את האומץ לפגוע בבעלי ועכשיו אני משלמת על הטעויות באמת שאני זקוקה למישהו מיקצועי שידריך אותי הלאה אשמח אם תעזרי לי בזה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דורית כהן19/05/2007אלינור היקרה, תודה לך, על תגובתך. את מוזמנת לכתוב אלי למייל שלי ואנסה לעזור בהפנייה באזור הצפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)