יחסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסים
    תמר
    16/03/2008

שלומות .
    אני נשואה פעם שנייה + ילדה מנשןאיי הקודמים , לנו 2 ילדים משותפים קטנים .
    לבעלי אח נשוי +2 ילדים ולצערי לא תמיד נוח להיות בחברתו או בחברת משפחתו ולכן אני נמנעת להפגש איתם .
    היחס שלי לאחיו מרגיז את בעלי ולכן הוא טוען שאם לא אתייחס יפה לאחיו ולמשפחתו הוא לא יתייחס יפה לבתי מנשואי הקודמים .
    אני במלכוד כי לדעתי אין קשר בין הדברים , בעלי התחתן איתי וידע שיש לי ילדה מנשואי הקודמים ויהיה עליו להתייחס אלייה בהתאם , אני לא התחתנתי עם אחיו ולא תמיד נוח לי להפגש איתם .
    אינני מצליחה לשכנע את בעלי שאין קשר בין היחסים ,
    איך עושים זאת לדעתכם .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השאלה

מישהי
    16/03/2008

למה לא נוח לך עם משפחת אחיו? לדעתי מדברים שקורים לי אם את מצפה שיעריך את משפחתך את חייבת להעריך את שלו....הכי קל זה לא להתמודד עם דברים להתרחק....גם לי למשל יש דמויות במשפחת בעלי שאני לא ככ סובלת ואני הולכת איתו לבקר אותם כי אני מתפה שגם יעריך את משפחתי אבל הקטע שהוא לא הוא ממש נמנע בחגים לבקר קרובי משפחה שלא נוח לו איתם כאלה שלא ככ מדברים (לא שיש להם בקורת כלפיו ואותי זה מאוד מעליב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהי

רחל
    16/03/2008

תודה.
    אז ככה לא נוח לי עם אחיו כי אחיו אגואיסט וסנוב וחושב רק על עצמו , לפעמים גם פוגע בהתנהגות שלו בילדיי .
    אינני חושבת שבמקרה שלי היחסים מותנים , ז"א תתיחסי יפה למשפחתי אתייחס יפה לילדייך. האם משפט כזה לא צריך להדליק מנורות אדומות במע' היחסים שלנו ?
    אם לא הבנת נכון אני הולכת למשפחתו אבל לא תמיד .
    השאלה הגדולה האם המשפט "תתיחסי יפה למשפחתי גם אם הם סנובים , אגואיסטים וקמצנים ואם לא לא אתייחס יפה לילדייך ?
    זו שאלת המפתח , האם יש קשר בין הדברים ?
    תודה
    תמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא התכוונתי

מישהי
    16/03/2008

לילדייך זה משהו אחר בכלל כי בעלך הוא אבא חורג שלהם ברגע שהתחתנת איתו אני התכוונתי משפה זה אחים ואחיות הנשים והבעלים שלהם הוריו.....אולי תדברי עם אחיו שלא ידבר ככה לילדייך? למרות שמניסיון זה בדרכ לא עוזר.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב להכיר בצורך שלו לשמור על היחסי

דורית כהן
    17/03/2008

תמר היקרה, אני מסכימה איתך שתגובתו המציבה את יחסו לבת שלך מנישואייך הקודמים מול יחסך לאח שלו - היא מדאיגה. זוהי דרך ילדותית "לסדר" בעיות. יחד עם זאת, חשוב שתזכרי שמה שהוא רוצה בא ממקום של דאגה ליחסים שלו עם אחיו, ורצון חזק לא לאבד איתו את הקשר, כלומר זה בא ממקום חיובי. אלא שהאיום שלו נובע מסוג של חוסר אונים, הוא לא רואה שום דרך חרת להתמודד עם הבעייה שאת אינך מרגישה נוח עם משפחת אחיו, אז הוא מידרדר לאמצעים הילדותיים של האיום שהוא נקט בו. חשוב שתנסו לנהל שיחה בוגרת, שבה את תכירי בצורך החשוב שלו לשמור על קשר טוב עם אחיו, אני חושבת שחשוב לו לשמוע זאת ממך, ותראו מה ניתן לעשות כדי לשפר. אני רוצה להאמין שמעבר לתכונות שציינת - אגואיסט וסנוב - יש לאח גם תכונות חיוביות, ותראי אם את מצליחה לגלות אותן מעבר לחזות שמעוררת בך התנגדות. קרה לי המון פעמים עם אנשים שהרושם הראשוני לגביהם היה שלילי ואחר כך גיליתי בהם תכונות נהדרות ולא הבנתי איך פיספסתי אותם.
    אמרי לו עד כמה מפריע לך האיום שלו לגבי היחסים עם ביתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו