מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התחלה יפה , אין סקסשלום09/04/2013
לאחרונה התחלתי להפגש עם בחור מאוד חמוד מאתר ההכריות. הרבה צחוקים ודיבורים מעניינים .בפגישה השלישית , אתמול, הגעתי אליו בידיעה שאשן אצלו. כל שני המפגשים הקודמים הבנו שלשכב זה משהו שאני מאוד רוצה אבל הסברתי לו ( וזה דיי אמיתי - שאני נכבת כאשר אני שוכבת מהר מידי עם בחור שהרגע הכרתי.)לצד זה- הבחור לא יוזם ולא מרא סימנים של המשכות מינית אלי , אלה יותר המשכות "אישיותית". קשה לי עם זה. במשך כל ימי חיי היופי שלי והסקסיות שלי החזיקו אותי מבחינת הביטחון העצמי ופתאום מישהו לא שם על זה.בכלל!. הראייה הייתה אתמול בלילה. הבחור פשואט לא תפקד, רק נתן לי לגרום לו לכיף במשך יותרמידי זמן. אמרתי לו : ומה איתי למה את הלא זורם לכוון הזה...אז הוא אמר שהוא יודע שאם יעברו הגבולות אני ארד ממנו. אני בת 32 ווחוויתי יותר מידי דייטים כדי לעת: קשקוש בלבוש!אדם שברגע כזה מסתייג מסקס- הוא לא נמשך אלי. אמרתי לו : כבר עברנו את הגבול...אם לא שמת לב... ואבל הוא בשלו - רצה שאמשיך לעשות את מה שעשיתי. סרבתי והלכנו לישון. בבוקר ברחתי בלי להגיד שלום ועכשיו קצת התכתבנו כי הרגשתי שזה לא היה נחמד. מה עושים? האם להמשיך? אני חושבת שכבר אני יודעת את התשובה ואם הוא יתקשר בשנית אני אמשיך, לצערי .איך אוכל לסרב באופן נחמד לי ולו?האם עלי לתת עוד הזדמנות?
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות מינית מוזרה
דורית כהן10/04/2013"היי" היקרה, באמת סיפור מוזר ויוצא דופן.
חשוב לדעת שלפעמים קורה שיש גבר שמתקשה לתפקד מינית בעיקר במפגשים הראשונים עם בת זגו חדשה. רמת החרדה שלו מפני מה יקרה במפגש המיני מאוד גבוהה והוא חושש שלא תהיה לו זיקפה או שיגמור מהר, וגברים כאלה מנסים להימנע ולדחות את הסקס, פשוט כי הם חוששים מן הרגע הזה.
יש כאלה שאחרי שהם מקבלים תגובות רגועות מן האישה ורואים שהשד לא נורא וכי היא לא עושה עניין ולא רואה בכך כשלון - ואז אפשר לעבור לשלב רגוע יותר ולאט לאט הם מתגברים על הקשיים שמופיעים בהתחלה.
ויש אחרים שהבעייה הזאת ממשיכה לקרות מידי פעם או רוב הזמן, והם זקוקים לטיפול בסיסי יותר אצל סקסולוג.
הדבר הנכון מצד גבר שכבר יודע שיש לו בעיות כאלה הינו לתקשר את המידע הזה לבת הזוג החדשה, ולהכין אותה שזה עלול לקרות, אחרת אישה עלולה להרגיש שהיא לא מושכת ולא נשית מספיק וזה מאוד מתסכל גם אותה וגם אותו...
אני מבינה מדבריך שהוא לא תקשר זאת אלייך לפני, ולאור זאת - או שהוא מאוד מתבייש בכך או שהוא לא נמשך אליך (ואולי לא נמשך כלל לנשים?) כפי שהרגשת וניחשת.
אני בטוחה שכבר יצא לו להיתקל בנשים שהגיבו באכזבה להתנהגות הזאת, נראה לי שקיצוניות כזאת - לא יתכן שזה קרה לו רק איתך. משהו כאן ממש לא תקין ולא מתפקד.
לגבי מה עושים? נראה לי על פי מה שכתבת שדי התאכזבת ממה שהיה ביניכם, הפסיביות שלו והאגואיזם שלו, ולדעתי אם הוא לא יפתיע אותך ויתן הסבר הגיוני למה שהיה אלא רק יתחמק - לא כדאי לך להמשיך איתו את הקשר, זה נראה מתוסבך מדי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך העלילה אחרי ימיים...
שלום10/04/2013היות והבחור מאוד מצחיק, וכל הזמן היה בעמדת "הסטנדפיסט" לפתע העניין היה נראה מוזר, הרגיש לי שהוא מתאמץ מידי . ולכן כניראה היה שינוי באופי שלי. כי מניתוח הדברים הוא טען בהודעה שבאותו הדייט "כל מה שאמרתי או לא אמרתי הובן שלא נכון". יתכן שהעברתי את המסר שזה לא זה, שפשוט נכבתי. אני מסרבת להאמין שב"מאני טיים" , גם אם במידה והיו חלקים שלא זרמו (והיה דייט טוב!) זה גרם לו ככה לא להימשך אלי. אין סיכוי ואני מסרבת להאמין לזה. זאת ועוד: הוא טען שזה הרג לו את החשק המיני. אומנם סיימתי את זה אבל באמת תמוהה לי ההתנהגות הזאת. נורא ילדותי אם בדיחה לא מצחיקה אז מסיימים הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהןעןד..
שלום10/04/2013מניתוח דבריך ובמחשבה מעמיק ה היו עוד דפוסים קצת תמוהים ואשמח אם אקבל דעה מאשת מקצוע: כאשר אמרתי לו שגם אני רוצה להנות , הוא עשה את זה כמעט בכורח ומיד לאחר מיכן קפץ לשטוף את היד. (סליחה שזה ככ אקספלקטיבי אבל אין לי ברירה) ועוד משהו..הוא אף פעם במשך כל הדייטים שיצאנו אפילו פעם אחת לא הסתכל לי על החזה...ואגב,,,קשה שלא...אשמח לתשובה, וסליחה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאן גם משהו מאתגר
דורית כהן12/04/2013היי היקרה, אינני יכולה להביע דעה על סמך הדברים שכתבת, זה לא יהיה פיר כאילו לאבחן אותו וגם לא נכון - מעט מידי אינפורמציה.
אבל אפשר להגיד שבסך הכל התגובות שלו אינן נורמטיביות. זה יכול להיות בעייתי, אבל תדעי לך שלפעמים זה מעניין יותר! דווקא להיות עם מישהו שאינו מגיב בדרך הצפוייה, ושאולי ניתן למצוא אליו דרך בצורה שונה מן המקובל. שזה אתגר עבורך או עבור כל אישה אחרת. כי את מתארת מצב שבו כאשר הוא לא הגיב כלפייך כאל אישה מושכת - כפי שהיית רגילה משאר הגברים - זה עורר את חשדך שמשהו אצלו לא בסדר.
לפעמים אחרי שמתגברים על הקשיים הראשוניים אפשר לגלות מתחת לפני השטח אדם מקסים - אנא זיכרי זאת. ציינת שהוא סטנדאפיסט - מה שאומר בדרך כלל שזה אדם שמאוד זקוק לתגובות מסויימות לבדיחות שלו והוא עלול להיות רגיש ופגיע כאשר הוא לא מצליח להצחיק...כלומר אדם שזקוק ל"תחזוקה" רגשית גבוהה - הרבה תשומת לב, התחשבות, זהירות שלא לפגוע וכו'.
אבל, בהיבט המיני, כפי שכתבתי לך קודם - יתכן שהוא לא בעניין של נשים, או שהוא נמשך לנשים עם איפיוני נשיות אחרים משלך. יש פה ושם גברים שדווקא מעדיפים חזה קטן, הידעת זאת?
אני יודעת שאינני נותנת לך כאן "פסילה מוחלטת" - אולי היה לך יותר נוח לקבל חוות דעת שלילית בלבד - אבל תחושת הבטן שלי היא שיש כאן אדם רגיש ומורכב, שמאוד שקוע בעצמו וזקוק לחיזוקים, וכי עדיין קשה לדעת מה יש מתחת לפני השטח - ואולי את מפסידה כאן משהו טוב, דווקא מתוך הציפייה שלך לתגובות הגבריות הרגילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)