ערב טוב.. תייעצו בבקשה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ערב טוב.. תייעצו בבקשה..
    חגית
    17/05/2007

כשהבעל לא מבין שלאישה קשה לשהות בתדירות גבוהה אצל הוריו ,בין השאר בגלל מתחים תמידיים הקיימים בינו לבין אביו היוצרים אווירה עכורה.
    מה עושים?
    הוא נפגע שוב ושוב כשמסבירים לו שלטובת כל הצדדים רצוי להפחית במינון הביקורים.
    קשה לי לתפוס מדוע הוא מחפש כל פעם לרצות אותם, כשהם מצידם יורדים לחייו,מבקרים אותו ללא סוף-זהו כאמור הדפוס שהוא גדל עליו בביתו במשך שנים..
    בסופו של דבר אני תמיד יוצאת "הרעה" שלא מוכנה לבוא.
    איך זה שהוא לא מבין?????????
    מה אפשר לומר לו כדי שיפקח עניים ויבין שאחרי שחוזרים מהם רק רבים ומתוחים זמן רב!!!!
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב.. תייעצו בבקשה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי ייעוץ קצר מועד יעזור

דורית כהן
    17/05/2007

חגית היקרה, טוב שהוספת כאן והיית יותר ספציפית. נראה לי שבנושא הביקורים אצל הורי בעלך נכנסתם למילכוד, ואינכם מצליחים לשוחח על כך בצורה רגועה, כי הנושא הפך להיות מלא מתח, וכל שיחה נועדה מראש לכישלון. אמנם נגעת רק בנושא אחד, אבל מן המוסיקה של מכתבך אני לומדת שאת מותשת ומתוחה ומתוסכלת. אינני חושבת שכרגע אתם יכולים להסתדר ללא ייעוץ. לפעמים לא צריך יותר מייעוץ קצר מועד, שקצת יתן לכם אפשרות לפרוק מתחים, להגיד כל אחד מה הוא מרגיש וחושב באוירה מוגנת ולא מאיימת, וללמוד כמה דרכים מועילות יותר לנהל שיחות, תקשורת בין אישית - שווה להשקיע בכך זמן וכסף, לפני שמאבדים את האהבה מרוב מתח וריבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו