השלכות של זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• השלכות של זוגיות
    קרן
    14/04/2013

"יש חברה אין חברים" זה מה שהאהבה הראשונה שלי אמר לי שהחבר הכי טוב שלו אמר לו כשהתחלנו לצאת, לצערי הבחור לא נהג לפי המשפט הזה ובסוף בגלל ששם כל דבר לפני הקשר שלנו גם לא הייתה לו חברה יותר, עברו כמה שנים אמצע שנות ה20 כמו שחברה קראה לזה "מצב טרום נישואין" ואני שמה לב שבמקביל ללימודים/עבודה כשיש לי או ולחברים שלי בן/בת זוג אז זהו בקושי יש את הזמן לחברים אפילו לפעמים לדבר בטלפון
    זה פשוט קורה וגם לי, שרוצים וקובעים דברים ישר עם הבן/בת זוג וכל פעם שאנסה לקבוע או להפגש עם מישהו או שיהיה בעבודה/לימודים או עם הבן זוג...
    המצב הזה מאוד קשה לי, מה יקרה כשלא יהיה כשאם ו הסיפור הזה יגמר, אז מה אהיה לבד? אני לא מבינה את החברים שלי כבר לא בא לי להיות איתם בקשר בגלל מצבים כאלה, מה זה המקום הכ"כ נמוך שנותנים לחברים? מה הם לא שמעו על גירושים בעולם הזה? מה קרה לערך החברות?
    אני נעלבת מהם ונמאס לי מזה , זה מרגיש לי שזה יוצר לי אולי תלות כלשהי בחבר ואני לא רוצה את זה, או שאולי אשאר עם חבר שלא מתאים לי רק כדי לא להיות לבד, ויותר גרוע ש"צריך " שהחבר יספק את כל הצרכים כי חברים לא זמינים לסיפוק הצרכים האחרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השלכות של זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרדות

עדי בדיחי
    14/04/2013

שלום קרן,

כפי שכבר ייעצתי לך בעבר, כשתעשי את ההפרדות מבחינת הרגש בין חברות וזמן פנוי שלך לעצמך, לבין זוגיות- יהיה לך קל יותר.

את נוטה לערבב ולתלות את הקשר בכל מיני גורמים שלמעשה אינם קשורים אליו ברמה הגבוהה הזו. חברויות הן משמעותיות, אך אינן אמורות להשפיע על קיום או אי קיום קשר רומנטי. כמובן משפיעות מבחינת זמן, אנרגיות וכו'- סדר עדיפויות.

כשתדעי מה נכון ומה חשוב לך, ופחות מה אחרים אומרים- יהיה לך קל יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו