איך גברים מתמודדים עם פרידות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך גברים מתמודדים עם פרידות?
    ד
    16/04/2013

אני וחבר שלי נפרדנו אחרי מערכת יחסים של 8 חודשים של און-אנד-אוף , לאחר שהוא אמר לי שהוא צריך הפסקה ולא יצר קשר 5 ימים, לאחר 5 ימים שלח הודעה קרה בסגנון "אני לא רוצה להשאיר דברים באוויר יותר מדי" ולא עניתי, ומאז "נעלמו עקבותיו" כמו שאומרים. ציפיתי שהוא ינסה ליצור איתי קשר שוב, אבל שום דבר. ועכשיו אני מתחילה לתהות אם הוא בכלל אהב אותי... או שהייתי משהו שפשוט נוח לו וכשכבר לא היה לו מתאים הוא החליט לחתוך ו"ברח"... הייתי רוצה לשמוע מהגברים כאן או מבחורות שמבינות- מה לדעתכם עובר עליו עכשיו? אני מכירה אותו והוא בנאדם חזק אופי אבל אין לו כל כך נסיון עם בנות, למה הכל היה נראה ורוד ויפה ופתאום בבום הוא נעלם? אני עדיין אוהבת אותו אבל אני יודעת שכשגבר רוצה בחורה, גם הגבר הכי ביישן יעשה מאמצים כדי להגיע אליה, וזה לא נראה שהוא ניסה אפילו להתאמץ כדי לשמור על הקשר.... זה אוכל אותי מבפנים יום יום וכל יום מחדש אני משלה את עצמי ומקווה שהוא יצור קשר אבל שום דבר... קשה לי מאוד להמשיך הלאה למרות שאני רוצה ואני יודעת שמגיע לי טוב יותר אבל אני גם מאמינה שאם היינו רוצים היינו יכולים לפתור את זה ולהמשיך אבל לא היה לו רצון מספיק חזק לעבוד על זה כנראה.

אודה לכם מאוד על התגובות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה!!!!!!

ד
    17/04/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב הנטישה

עדי בדיחי
    17/04/2013

שלום לך פגועה,

ראשית חשוב לי לציין כי בשל כך שביקשת את דעות הגברים או בחורות מנוסות בסיטואציה הזאת - חיכיתי עם תגובתי אלייך.

לגבי תוכן דברייך - אני לא חושבת שיש דבר כזה "איך גברים מתמודדים עם פרידות", יש כאן גבר, אחד, שמתמודד באופן מסוים עם מערכת היחסים הזאת. חשוב שלא תעתיקי את התגובות שלו ותכלילי גם אחרים, כי ברור שלא כולם וגם לא רובם ינהגו כמוהו. כמו גברים שמתנהגים כך, יש גם נשים שמתנהגות כך, עד כמה שזה אבסורדי אולי בעינייך.

נראה בבירור כי הוא לא לגמרי בשל למערכת יחסים כפי שאת היית רוצה. הוא סימס לך באותו רגע, ומשלא ענית הוא אולי ויתר, וכן - כנראה הוא לא לגמרי מוכן להיות רציני אם לא חזר אלייך שוב מאז. זה לא מעיד על רגשותיו אלייך במהלך הקשר ואני אסביר-

כשמתקיימת מערכת יחסים רומנטית, בהחלט ישנם רגשות, רציניים, רגשות ברורים של אהבה. ככל שיותר צעירים, יהיה קל יותר לצאת ממערכת יחסים לאחרת, כיוון שיש גם את הצורך הגדול להתנסות ולחוות. אין לי ספק שבחוויה שלו הוא הרגיש אלייך רגש רומנטי, אהב אותך, ולא סתם ביטא זאת. יש מצבים שבהם הקשר הופך להיות נוח וזמין, ונוצר הרגל- גם זה נכון. זה עדיין לא מבטל את האהבה שלו. דווקא כי אין לו ניסיון עם בנות, הוא אולי סימס לך כצעד אחרון - מאז לא חש בטוח להמשיך- אולי כי לא ענית לו. יתכן וזה מעט הוריד לו את הרוח מהמפרשים והוא "פרש".

העובדה שהוא חסר ביטחון וניסיון עם בנות יכולה להסתדר עם מה שעשה. וכן, יתכן גם שהספיק לו, שהוא רוצה משהו אחר- אנחנו לוקחים את זה בחשבון עם כל מערכת יחסים שאנחנו נכנסים אליה. זה הסיכון באהבה- שמישהו בסוף יחתוך. זה חלק מ"המשחק".
    מה שאת חווה כרגע הוא כאב ה"נטישה" ,העובדה שויתר עלייך. זאת תחושה מאוד קשה, לדעת שמישהו ויתר, ועוד לא לצפות לכך בכלל. טוב לנו לחשוב ולהגיד לעצמנו שאחרים לא יוותרו עלינו, בטח באהבה. אבל לצערנו- אהבה יכולה להיות גם אינטרסנטית, וכל אדם שנכנס אליה, יש לו סיבות. ויש לו גם סיבות לצאת ממנה. אז נכון שעכשיו את חשה כי את לא מסוגלת להמשיך הלאה, אבל את תיווכחי לדעת שלא לעוד הרבה זמן. ככל שתמשיכי ותמצאי לך פרטנרים נוספים שיעריכו אותך בזכות מי שאת ובכך יעלו את ביטחונך- את תשכחי ממנו מהר ממה שחשבת. כפי שכתבת- מגיע לך טוב יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וידוי

ד
    18/04/2013

תודה לך עדי את מדהימה עם התגובות שלך
    אני חייבת להתוודות שהיום שלחתי לו הודעה כי כבר לא יכלתי להחזיק את עצמי וזה אחרי התייעצויות מרובות עם משפחה וחברים שאמרו בדיוק כמוך שכנראה ברגע שהוא שלח הודעה ולא עניתי לו הוא עשה צעד אחורה וניסה להמשיך הלאה ולא ללחוץ יותר מדי אז אני מבחינתי עשיתי את הצעד שלי היום ושלחתי לו הודעה דיברנו קצת באסמסים ואמרתי לו בכנות שהיתי שמחה שניפגש כי יש חורים לא סגורים ביננו והוא אמר שגם הוא ישמח אבל רק עוד שבועיים כנראה יהיה לו זמן כי הוא כרגע סוגר במילואים ולאחר מכן נוסע לסופשבוע עם חברים.. זה קצת ביאס אותי לחשוב שהוא לא מוכן לעשות מאמצים לפנות אפילו שעה שעתיים בשבילי בכל השבועיים האלו אבל לא התווכחתי.
    אני מרגישה שאני צריכה את זה בשבילי עצמי- להפגש איתו ולדבר על הכל ולסגור את כל החורים הפתוחים גם אם לא נחליט להשאר ביחד לפחות שאני אדע שאת שלי עשיתי. אני באמת לא מתחרטת על שום דבר כמעט שעשיתי כי באמת לא עשיתי שום דבר נורא אבל עצוב לי שהוא לא מנסה להלחם מספיק בשביל להחזיק את הקשר ועם כל הכבוד אני יודעת שהוא לא ימצא אחת כמוני, אני פשוט יודעת. חבל לי שהוא לא רואה את זה והוא כבר בן 26 וכל החברים שלו אוטוטו מתחתנים. אבל אין מה לעשות אני לא יכולה להלחם... אני מנסה בנתיים להמשיך הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסגור ולהמשיך

עדי בדיחי
    18/04/2013

שלום לך פגועה,

אני מבינה את התסכול שלך. מאוד קשה לחיות ולא לשאול את עצמך מה היה שם ולתת לעצמך תשובות. זה בסדר שפנית אליו, רק חשוב שלא תיתלי בתקוה שהוא יגיב בדיוק כפי שאת רוצה. חשוב שבאמת תלכי לפגישה הזו מתוך מקום של סגירה והמשך הלאה, בדגש על להמשיך באמת הלאה..

אני מאחלת לך בהצלחה ואנא המשיכי לעדכן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו