מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הכרתי ממש לאחרונה מישהו מאתר ההכריושלום22/04/2013
הכרתי ממש לאחרונה מישהו מאתר הכריות.
הוא הכריז ישר שהוא לא מאמין בקשר מסוג כזה, ושזה רק יכול להוביל לסקס. למרות ההכרזה הזאת, אמרתי לו שחד משמעית אני לא מחפשת סטוצים ולזכותו יאמר שהוא אמר שהוא לא משלה , והסיכוי לקשר עמוק יותר הוא חסר סיכוי(בהסתייגות קלה שהוא לא מדבר איתי ככ הרבה אם זה היה רק מבוסס על מין , ציטוט שלו). בהתחלה זה הווה אתגר, "אני אשנה את הסיפור," ומכוון שאיפשרתי, היו שיחות נפלאות ,ממש מעניינות (ומלאות במתח מיני,).
ראינו אחד את השנייה בסקייפ ושנינו לא הכחשנו שאנחנו נמשכים מאוד אחד לשני. אני מרגישה שבאמת אין זיכוי והבחור מאוד פסמיסט. האם הדבר נדון לכשלון מראש או לנסות להיות אופטימית ולחשוב שאני בכאל זאת שונה מכל "הבחורות באינטרנט דייטינג"? תודה, אתם תמיד מייעצות נפלא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את אחראית להוביל את עצמך
דורית כהן22/04/2013שלום יקרה, לא אוכל לתת לך ניבוי ספציפי מה יקרה בהיכרות עם הבחור הנוכחי, אבל הביאי בחשבון שכל עוד התקשורת היא בצורה האינטרנטית, נשארים המון דברים בלתי ידועים ויש רובדים שאנם נחשפים בשלב כזה.
לפעמים - מה שאת רואה ושומעת - זה מה שיש, ולפעמים יש המון שכבות מוסתרות.
יתכן שזה אפילו הפוך על הפוך. שהוא כל כך מדגיש את הנקודה הזאת משום שהוא רוצה להיות בטוח שאת דווקא לא כזאת?? (הלוואי...מקווה בשבילך...)
וכמובן יתכן שהוא פשוט רוצה להיות פתוח וכנה איתך ולהנמיך ציפיות על מנת שלא תפתחי ציפיות שאינן מתאימות לתכניות שלו.
שורה תחתונה - את אחראית על עצמך! אם מה שאת באמת רוצה זוהי מערכת יחסים רצינית שכוללת הכל - קחי את הזמן שלך איתו ועשי מאמצים להיפגש איתו ולהכירו לפני שאת מתמסרת.
אבל אולי גם את, כמוהו, יכולה ליהנות גם מסטוץ? לפעמים זה מתאים לשני הצדדים, ובגלל זה חשוב לתאם ציפיות. אם זה מתאים לך - לכי לשם. אם אינך אוהבת את עצמך לאחר פרשיית סטוץ כזאת - הקפידי להאט את ההיכרות ולהעמיקה.
יתכן שמה שיתפתח ביניכם בזכות ובאמצעות ההתעקשות שלך על מה שחשוב לך - יהווה את היוצא מן הכלל ויגרום לו לשנות את דעתו.
בכל אופן - בשלב הזה נראה לי שהכל פתוח ותסמכי על עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)