פחד מדייטים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד מדייטים?
    ד
    23/04/2013

שלום
    אני בת 22
    היו לי מערכות יחסים רציניות בחיים אבל אף אחת מהן לא נמשכה יותר מ8 חודשים
    עכשיו אני בלי חבר ויש כמה בחורים שמוצאים חן בעיני ואחד מהם אפילו הזמין אותי לדייט, אבל אני חוששת שיש לי חרדה מדייטים. אני מפחדת בעיקר שלא יהיה על מה לדבר במהלך הדייט והשיחה תיתקע ויהיה מצב של מבוכה נוראית. אני כרגע לא עובדת ומחפשת את עצמי בחיים, כך שאין לי כל כך שיגרה ולכן אני מפחדת שאם זה היה תלוי בי לא היה לי בכלל על מה לדבר, אני חושבת שהחיים שלי נורא לא מעניינים כרגע. התחביבים שלי הם שירה וסנוקר אבל כמה כבר אפשר לדבר על זה?...
    בבקשה עזרה! מה עושים? אני מאוד רוצה לצאת לדייט עם הבחור הזה... ורוצה שזה יצליח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מדייטים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הפוקוס מעצמך אליו

דורית כהן
    24/04/2013

ד היקרה, ראשית, אינך לבד...לדעתי המון אנשים חוששים ואפילו חרדים לקראת דייטים, ולדעתי גברים חוששים אפילו יותר מנשים...
    הבעייה המרכזית היא שאת מאוד מרוכזת בעצמך,ומרגישה לא טוב עם המקום שלך בחיים שלך עכשו, שאין לך עבודה, שאין לך תחומי עניין רבים. הפוקוס שלך הוא על עצמך.

אבל חישבי לרגע, מה המטרה שלך בדייט? אחת המטרות המרכזיות היא לברר האם הבחור הזה מתאים לך ועשוי להיות בן זוג טוב.
    השאירי לו את הבירור על עצמך. זאת כבר המטרה שלו והוא צריך לעשות את העבודה הזאת עבור עצמו.
    אז את יכולה להתרכז במשימה שלך: לגלות אודותיו, להכיר אותו, להתעניין בו. הקשיבי היטב לדברים שלו. כאשר הוא יגיד משהו - נסי לשאול שאלה סביב הנושא שהוא יעלה. למשל אם הוא מספר על עצמו שהוא עושה עושה ספורט, את יכולה לשאול - איזה ספורט? כמה זמן אתה כבר עושה זאת? פשוט להרחיב סביב הנושאים שהוא עצמו מעלה. בדרך כלל אנשים אוהבים לספר על עצמם ונעים להם שמתעניינים בהם.
    כמובן שלא צריך להגזים בכך והשיחה צריכה להיות מאוזנת, כלומר גם את צריכה לנדב מידע על עצמך - בתקווה שהוא יתעניין בך - וכאן, ככל שתהיי יותר אותנטית, כך ייטב.
    לכל אחד יש תקופות פחות טובות בחיים, אבל דברים משתנים כל הזמן, וזה לגיטימי. פשוט ספרי על עצמך, ונסחי את משפטיך בנוסח חיובי! לא שלילי!

למשל, אתן לך כאן פידבק קטן: את מציגה כאן, בשאלה שלך, את עצמך בצורה שלילית מדי!
    את כותבת שהיו לך יחסים רציניים אבל הם לא נמשכו יותר מ 8 חודשים. זה בסדר לכתוב זאת כאן בתור מידע עבורנו, אבל כאשר את מספרת זאת לבחור בדייט - עלייך להדגיש את החלקים החיוביים. אם אינך עובדת כרגע, הדגישי את הפעולות שאת עושה כיום לחיפוש עבודה. את מתעניינת "רק" בסנוקר ובשירה - אל תעשי מזה "רק"!!!
    אלו תחומים מעניינים ומיוחדים בעיני. הפכי זאת ליתרון ולייחוד!!!
    בכל מקרה, זה עדיף שהוא ייחשף לדברים האמיתיים אצלך מאשר לאיזו מסיכה שאת עלולה להסתבך בגללה בהמשך...

לסיכום - פוקוס עליו במקום על עצמך, וניסוחים חיוביים של עצמך האמיתית.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך!

ד
    24/04/2013

בהחלט אקח בחשבון את כל הדברים שרשמת לי :)
    מחר הדייט, אעדכן איך היה :)
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאחלת לך הנאה, התרגשות ועניין!

דורית כהן
    25/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית המדהימה

ד
    08/05/2013

רציתי לעדכן שיצאנו והכל זרם והיה כיף :) אני בלי חששות כבר
    תודה לך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כיף לשמוע זאת!!! תודה שעידכנת!

דורית כהן
    08/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו