משבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר
    מריה
    24/04/2013

בוקר טוב, אני ובעלי נשואים כ 12 שנים ויש לנו 3 ילדים
    אנחנו רבים מידי פעם בכל מה שקשור לחינוך ילדים, עזרה בבית וכו'
    אבל לאחרונה הריב שלנו יותר ממוקד בזה שבעלי נהייה עצמאי (בעל קיוסק)מזה כ 8 חודשים, ומה שקורה שאנחנו נכנסנו למינוס גדול, וגם הלוואות יש לנו ואני בקושי רואה הכנסות מהעסק והמינוס שלנו תפח ואני בא לשאול אותו האם הכל בסדר? איפו נעלם כל הכסף? האם אתה הסתבכת במשהו? אבל לא מוכן לשתף אותי בכלום הוא אומר אל תתערבי את לא צריכה לדעת כלום.
    וגם אנחנו מכרנו בית ע"מ לקנות קרוב להורים והכסף חלקי שקבלנו לבית גם זה כמעט הכל הלך ואני ממש מיואשת לא יודעת מה לעשות . אשמח לקבל כיוון מה לעשות במקרה הזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנסות לנהל שיחה רגועה ללא האשמות

דורית כהן
    25/04/2013

מריה היקרה, זה אכן נשמע לא טוב, בייחוד העובדה שהוא לא מוכן לדבר איתך ולשתף אותך במה שקורה.
    אני מניחה שהוא עצמו מאוד מוטרד ומודאג, ואחד הדברים שיותר קשה זה להתמודד עם התגובות שלך בתור בת הזוג - כי זה מוסיף בעצם ללחצים שלו.
    מצד שני - לא יעלה על הדעת שאת לא תהיי בתמונה.

השאלה היא האם את יכולה לנהל איתו שיחה רגועה, שבה את לא מתנפלת עליו או בוכה. כי כאשר את דורשת לדעת "איפה נעלם כל הכסף? האם אתה הסתבכת במשהו? " זה נשמע לו כמו חקירה שהוא צריך להתגונן בפניה.

לדעתי אם תצליחי לנהל איתו שיחה רגועה שבה את שולטת על עצמך ולא מתקיפה אותו ולא חוקרת אותו כמו חוקר משטרתי - יש סיכוי מסויים שהוא ישתף אותך.

אני מאחלת לך שתצליחי בכך, ומחזקת אותך כי בעיות מן הסוג שאת מתארת הינן אכן אתגר קשה לזוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו