מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני סובלחיים25/04/2013
לפני כמה ימים הפלפון מצלצל בבוקר הייתי יושן היא לקחה הפלפון ענתה רק ששמעה שזו אשה ממולה התחילה לקלל אותה תתרחקי מבעלי ובסוף יצאה מישהיא שהיא מכירה
זה קרה כמה פעמים היא קנאית נוראית כבר אני לא יכול לסבול
איך אני יכול למנוע את זה שהיא לא תענה לשיחות כי בקשתי ממנה לא לענות לשיחות כי כל פעם יש בעיה אחרת ובסוף סליחה
היא לא מכבדת אותי כשאני מבקש היא לא שומעת ממני
כל אשה בעולם שמדברת איתי כאילו היא חושקת בי
אפילו אשתו של אחיייייייי השתגעתי כבר לא יכול
מה לעשות ניסיתי ללכת לגישור אבל אני כבר יודע שבחיים היא לא תשתנה כבר מעל ל 15 שנים אותו דבר ואני רק סובל תעזרו לי יש לי 3 ילדים שאני סובל למענם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני סובל- הכדור אצלך
עדי בדיחי27/04/2013שלום חיים וסליחה על העיכוב במענה,
אני מבינה את היאוש שלך. לפי דבריך אתה נשוי לאשה למעלה מ-15 שנה, אבא לשלושה ילדים. הבעיה המרכזית של הקשר היא הקנאה הקשה של אשתך אליך. משניסית גישור, אני מניחה שבזמנו היא הבינה שיש איזו בעיה בהתנהלות הקשר, היא גם מבקשת סליחה.
כמובן שבקשת סליחה אינה פיתרון. אני מציעה לנסות לגייס אותה בשנית לתהליך זוגי. דווקא כי בחרת להישאר איתה למען הילדים, לפחות לנסות למזער אי אילו נזקים שיכולים להיגרם לך. לאסור עליה לענות לך לשיחות יכול רק להרע את המצב- היא באמת תרגיש שיש לך מה להסתיר. מצד שני, אתה צודק, משהו חייב להשתנות. ולכן, אם אתה מעוניין להמשיך להיות בקשר הזה- אתה צריך לגייס אותה לתהליך, ולקבוע לה עובדתית שרק כך אתה מוכן להמשיך. אחרת, היא כנראה תמשיך בהתנהגות הזאת.
צריך לזכור, במקביל, כי שינוי דפוס כמו קנאה הרסנית, אינו פשוט. ויתכן והיא תצליח או לא תצליח, תצליח חלקית או אחרי שנים. צריך לקחת הכל בחשבון. אך אני יכולה להבטיח לך כי אם היא תתחיל בטיפול או תהליך של איפוק וסבלנות כלפיך, של מודעות לתכונות שבה שהורסות עבורה את הקשר ואת האמון בך- אתה תחוש בהבדל כבר בהתחלה. אבל צריך שתהיה סבלני כלפיה, כמו גם כלפי התהליך הזוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)