רבים וחוזרים ושוב חוזר חלילה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רבים וחוזרים ושוב חוזר חלילה..
    תמי
    30/04/2013

אני ובן זוגי לא מפסיקים לריב. בין אם זה נובע מקינאה (בעיקר שלו בי) או מי הסכמה כזו או אחרת.. ואפילו לפעמים כי ההורים שלו אומרים עלי משהו ואני מתעצבנת שהוא לא מגן עלי מספיק.
    אבל החלטנו שהפעם דברים יהיו שונים ואנחנו רוצים לנסוע לסופש זוגי לצפון להתאוורר ולהיזכר בזוגיות שלנו ובמה שכן עובד אצלנו.

וחשבתי שאולי לתבל ולהוסיף לו גם הפתעה של מסאג' זוגי.. ככה שבאמת נוכל להתפנק עד הסוף.
    ורציתי להתייעץ אם זה באמת הדרך הנכונה לשיקום הקשר? ואולי על הדרך לקבל המלצה לאן כדאי לנסוע..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא, חסכו מאיתנו למחוק לכם פניות

עדי בדיחי
    01/05/2013

שלום לך,

אין לנו אפשרות להמליץ כאן, וכל המלצה תימחק לצערי.

מאחלת לך זוגיות טובה, נשמע שאת "יודעת מה את עושה".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שלא ימחק

שלי
    02/05/2013

קודם כל אני חושבת שזה כן יכול לעזור, שינוי אווירה וקצת שבירת שיגרה יכולים להועיל. תשבו בשקט תדברו על הדברים ומקווה בשבילכם שתצליחו להגיע להבנה הדדית.
    לגבי מקום, אני הייתי בטיפול אצל פזית בכפר בלום, עסוי שבדי והיה מעולה. מציעה לך לברר לגביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו