כועסת על עצמי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כועסת על עצמי
    רחלי
    01/05/2013

יש לי בעל שכל אחת הייתה רוצה מישהו שייתיחס אליה ככה. מכבד, מעריך, עוזר, תומך - הכל! אבל אני כל היום רק מעבירה עליו ביקורת פנימית ומתרחקת ממנו. כל דבר מפריע לי מהמראה הפיזי שלו ועד הדברים שאומר. הוא מרגיש בזה ומתוסכל כי באמת מנסה לתת לי הכל ולא מקבל החזרה.
    יש לנו שני ילדים ולפעמים אני נתקפת חרדה כשאני רוצה להיות לבד שוב כמו לפני הנישואין. אני רוצה שיהיו לי נישואים טובים אבל מרגישה לכודה בתוך הבלגן שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כועסת על עצמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• או טיפול אישי או ייעוץ זוגי

דורית כהן
    01/05/2013

רחלי היקרה, יש כאן שתי אפשרויות: או שבאמת יש אצלו דברים שמפריעים לך, ואז צריך למצוא את הדרך איך להגיד לו, איך לתת לו פידבק - לא בצורה של ביקורת כפי שאת עושה זאת אלא בדרך שונה שצריך וניתן ללמוד אותה בייעוץ זוגי.
    האפשרות השנייה היא שעובר עלייך משהו פנימי שלך, שלא טוב לך עכשו בחיים שלך, ואת מוציאה עליו את התיסכולים שלך, במקום לבחון מה קורה לך ולטפל בעצמך.
    לפעמים כאשר מגיעים לטיפול פסיכולוגי שבו את שמה פוקוס על החיים שלך ומתמודדת עם נושאים שמטרידים אותך לגבי עצמך - את נעשית מאושרת יותר ושלמה יותר עם כל מה שסובב אותך, וזה יכלול גם את הדרך בה את רואה אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי כבר כל כך הרבה טיפולים

רחלי
    06/05/2013

כולל טיפול אישי וזוגי איתו אבל כשהטיפול נגמר אני חוזרת לאותם הדפוסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחלי -

בני
    08/05/2013

היי

סליחה שאני מתערב...
    אבל זה מה שהבנתי מהדברים שכתבת -
    אחד מהשניים או שאת לא רוצה לעשות את השינוי בתוכך...או שהתייעצת עם האנשים הלא נכונים...
    לדעתי יש לך ייתרון גדול בכך שאת יודעת בדיוק מה הבעיה שלך ולכן חבל שלא תשני לפחות את אחד מדפוסי ההתנהגות שגורם לך להתנהל לא נכון.

- עם הרבה רצון וסבלנות אפשר לעשות זאת לבד!!Q!

קחי אחריות על החיים שלך ותעבדי על זה, קודם כל בעבור השקט הנפשי שלך! ואח"כ תתאימי בהדרגה את ההתייחסות לבן זוגך,
    זה לא כזה מסובך ותלוי מאוד בכוח הרצון ובמידת הסבלנות כפי שהזכרתי.
    אז קדימה לעבודה ויפה שעה אחת קודם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו