לא יודעת מה לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    קרינה
    02/05/2013

שלום
    אני נשואה 19 שנה +2 =13+16
    יש ותמיד היה עליות וירידות
    בזמן האחרון הירידות חזקות יותר ויותר
    העליות כבר לא הכי טובות גם
    היינו ביעוץ זוגי , היה שיפור לזמן מה ושוב הכל חזר
    האווירה בבית קרה כבר שנים , כאשר יש עליות המצב טוב יותר אבל עדיין ללא גילויי אהבה בינינו. לא התחתנו מתוך התאהבות אלה אהבה ושכל.
    הילדים שלנו רוצים שנתגרש. לא היה מאוד קשה כלילית לאחר צעד שכזה.
    הבעיה היא שהוא לא אדם רע, אבל חסר לי אהבה , פרגון, קשה לי שהילדים גדלו ללא חום מאביהם.
    מה עושים. אני חולמת כל הזמן ללא הפסקה על חיים אחרים לגמרי.
    יש לי תחושה (אולי מוטעת) שאני מוכנה לוותר על המשפחה ללא סיבה מוצדקת.
    יש לי קשר נהדר עם ילדיי
    אבקש לקבל עצות
    קרינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנסות שוב

עדי בדיחי
    02/05/2013

הי קרינה,

התסכול שלך ללא ספק מוצדק. את חשה כי חסרים לך פירגון ואהבה, ואת מרגישה את החוסר הזה לא מעט זמן.

כתבת כי בתהליך היעוץ הזוגי שעברתם היתה הטבה. ישנם זוגות שזקוקים לאיזשהו שימור של הקשר לאורך טווח. יעוץ יכול להיות קצר, יכול להיות לפרקים ויכול להיות ארוך למשך תקופה, לפעמים גם שנים. השאלה היא האם ההטבה הזאת היתה יכולה להימשך אילו הייתם ממשיכים ללכת ליעוץ.

אני בעד לא לפרק כלום עד שלא ממצים את כל האפשרויות. אם הילדים יבחינו שאתם מנסים להתמודד ולמצוא פיתרון, יהיה עבורם גם מודל של התמודדות עם משברים ולא "לשבור את הכלים" ולפרק. לפרק תמיד אפשר. הילדים גדולים יחסית ולכן אפשר בהחלט לגייס אותם ולתת להם להבין שיש באפשרותכם לנסות עוד פתרונות מלבד גירושין.

לכן הייתי מציעה לתת הזדמנות נוספת ליעוץ, אבל הפעם כזה שילווה אתכם לאורך תקופה ולא משהו רגעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו