שאלה לחברי הפורום הנכבדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה לחברי הפורום הנכבדים
    רמי
    18/03/2008

מקרה אמיתי.

גבר נשוי לאישה בנישואין טריים.

לאחר זמן מה בנישואין, בעקבות יחס מזלזל של הגבר לאישה הוא הצליח לכבות את כל אהבתה אליו.

אני צד שלישי בעניין (ידיד טוב של האישה), והיא סיפרה לי שהיא חושבת להתגרש ושהמצב הגיע לזה שהיא אמרה לו שהיא לא אוהבת אותו יותר והיא לא מאמינה שתוכל לשוב ולאהוב אותו אי פעם שוב. היא ציינה שהיא גם לא מרגישה כלום אליו. יותר מזה, היא אפילו סיפרה לי שהיא מקבלת צמרמורת בלילה שהוא רק מניח עליה את היד. ומתנזרת מסקס איתו בתירוצים כמו הגניקולוג אמר שאסור וכו'

הדברים התגלגלו לכך שכשאמרה לו שזה נגמר הוא התחנן אליה שתתן לו צ'אנס רק עוד חודש (כך לדבריו).

ממה שהבנתי ממנה היא אמרה בסדר רק משום שכואב לה להכאיב לו כ"כ חזק. אבל בסתר ליבה היא יודעת שזה מת והיא לא מעוניינת בו עוד. היא אפילו סיפרה לי שעובר יום שלם והוא לא עובר לה בראש אפילו לשניה.

אני אמרתי לה שזה חסר סיכוי, אהבה שמתה היא קבר ולא ניתן לחזור לאחור. אולי היה אפשר אם היה יחס "רק" מזלזל מצידו כאשר האהבה לא כבויה לחלוטין..השאלה שלי האם אתם חושבים שיש סיכוי והאם זה בכלל טוב שהיא הסכימה לאותו חודש רק כדי לא לפגוע בו. אני חושב דווקא שהוא יחייה באשליה ויפגע יותר ...אשמח לדעתכם כדי לייעץ לה מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מתאים לי לייעץ כאן

דורית כהן
    19/03/2008

היי רמי,
    לא נוח לי לייעץ בצורה עקיפה. המציאות עוברת כאן יותר מדי מסננות ופרשנויות, ולא יהיה נכון מצידי להתערב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו