מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף! האם זו סטיה מצדו?אמא מודאגת10/05/2013
שלום,
אחרי שנים לבד, הכרתי בחור מקסים וטוב לב. בעל משרה מכובדת, משכיל והכל תקין לכאורה.
לאחרונה, בערב של פתיחות, סיפר לי הבחור כי יש לו פנטזיות וחלק מהן זה שבת זוגו תשפיל אותו ותכריח אותו לחוות חדירה (ע״י קוקסינלית לטענתו ולא גבר) ותכריח אותו לקיים מין אורלי לקוקסינל..
הוא אומר כי ממש לא נמשך לגברים.
אני מאוד לא רגועה ממה שסיפר. האם אני מעצימה בעיה שאיננה קיימת?
יצוין שאני אם חד הורית לבן 6 וזה פשוט מפחיד אותי.
כמובן שאין מסביב בעיות (נמשך אלי מאוד, מכירה מישהי שהיה מאורס לה וכו)
אשמח לתגובה בהולה! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיבן הפרוע של פנטזיות מיניות
דורית כהן10/05/2013שלום לך!
רק על סמך מה שכתבת - לא ניתן להגיד עליו כלום בכיוון של בעייתיות או סטייה.
הוא בסך הכל היה פתוח איתך ושיתף אותך בפנטזיה מינית שיש לו.
פנטזיות מיניות של אנשים יכולות להיות מגוונות ופרועות עד מאד, זה טיבן של פנטזיות...הרבה אנשים חוסמים פנטזיות פרועות מדי (של עצמם!) כי הן מבהילות אותם...אז מה שמאפיין אותו זה שהוא פתוח כלפי עצמו, קודם כל, וגם פתוח כלפייך. זה משהו חיובי, הייתי אומרת.
אלא אם כן יש בחשיפה הזאת משהו שנעשה מוקדם מדי ביחסים שלכם. אינני יודעת באיזה שלב היחסים שלכם. האם כבר נעשיתם זוג? כבר יש ביניכם סקס? או שזה עדיין בשלב של גישושי היכרות ודייטים ראשונים.
אם זה בשלב ראשוני, אזי יתכן שמה שהוא מספר לך זהו גישוש מכוון כדי לבחון את תגובתך ולראות אם את פרטנרית נועזת ומוכנה ללכת רחוק עם משחקי מין שונים.
שימי לב - אלו רק השערות שלי, כמובן שקשה באמת לדעת מה כוונותיו.
בשורה התחתונה, מה ששמעת ממנו יכול להיות רק פנטזיה, ואין בכך שום דבר בעייתי, ויכול להיות גם ביטוי של העדפה אמיתית שלו שהוא יחפש את הגשמתה במציאות.
אנשים עושים דברים שונים ומגוונים בקונטקסט של סקס, ובהחלט יש אנשים שמחפשים חוויות מוזרות כגון זו שהוא מדבר עליה. בתקופה שלנו הרבה מאוד דברים שנחשבו פעם לסטייה מינית - הפכו כיום לרפרטואר נורמלי, מתוך ההבנה שכדי ליהנות מסקס בן אדם צריך להרגיש חופשי ומשוחרר וללכת עם היצריות שלו לאן שהיא לוקחת אותו.
נשאלת השאלה איך את מרגישה עם זה במידה וזה יהיה צורך שלו ורצון שלו לחוות זאת במציאות. יתכן שהפער ביניכם הוא מאוד גדול, ולקחת חלק במימוש פנטזיה כזאת יהיה עבורך קשה מדי.
אני יודעת על זוגות שבהם אחד מבני הזוג לא מסוגל לבטא את הפנטזיות הכמוסות שלו מחשש שבת זוגו תשפוט אותו ותפסול אותו, והמצב הזה חוסם אותו מולה והסקס שלהם מאוד נפגע מן המצב הכרוני הזה.
מאוד חשוב ליצור אווירה שאינה שיפוטית בסקס, ואז כל אחד מרגיש שהוא יכול לבטא את רצונותיו הכמוסים בלי חשש. מקסימום - את תמיד יכולה להגיד שלא מתאים לך, מבלי להיות שיפוטית כלפיו. אני יודעת שזה לא קל, כי כולנו מקבלים חינוך מסויים וקשה לנו להיתקל במשהו פרוע כגון מה שכתבת, אבל בעיני זוהי הגישה העדיפה - לא להיות שיפוטי וליצור ביניכם את החופש לפנטז ולהביע את הרצונות האמיתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)