מועקה רגשית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מועקה רגשית
    המתלבט
    13/05/2013

אני גמלאי לחברתי יש ידידים שאני בטוח שאין לה שום קשר רומנטי איתם.אני בוטח בה.היא טוענת שאין שום רע בכך שידיד מסוים מבקר אותה בביתה.אותי זה מטריף ואימתי שזה קו אדום עבורי .וזה עלול להגיע עד להיפרדות למרות ששנינו אוהבים זה את זו.אשמח לתגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מועקה רגשית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל אחד עם הגבולות שלו

עדי בדיחי
    13/05/2013

שלום לך המתלבט,

לא סיפקת הרבה פרטים אודות הקשר. אבל ממה שכן כתבת, יש כמה נקודות- אתה בוטח בה, שזה טוב.. עד שזה מגיע לתוך אוירה אינטימית, לתוך הבית שלה. שם, אתה לא בשליטה ולא יודע מה יקרה ואולי לא סומך על הגברים האחרים לגביה, וזהו קו אדום מבחינתך.

נשאלת השאלה האם אתה מוכן לבוא לקראתה ולנסות להתמודד עם החשש הזה, ואולי סופסוף להפריך אותו- לראות במו עיניך שהיא נשארת שלך. או, להחליט שאכן אתה לא יכול להתמודד עם זה, ולשתף אותה (לא לאיים), שקשה לך מאוד עם העובדות האלה, וזה כ"כ מסעיר אותך שלפעמים אתה חושב שלא תוכל לשאת את זה יותר. אולי כאן תוכלו להשיג "קו משווה", להחליט למשל שהיא נשארת בקשר איתם אבל מכבדת את בקשתך ויוצאת איתם החוצה. אפרופו, הרעיון הזה לא מבטיח שלא יקרה ביניהם כלום- זה הכל קשור למעשה בכמה אתה בוטח בה, ומהם הגבולות שלך לקשר. מותר לך לצייר לה אותם, רק לקחת בחשבון שלא בטוח שאלו גם גבולותיה, ובגיל מאוחר, בפרקי ב', ו-ג' לפעמים, זה קשה מאוד להשתנות. לכן קח הכל בחשבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו