מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מועקה רגשיתהמתלבט13/05/2013
אני גמלאי לחברתי יש ידידים שאני בטוח שאין לה שום קשר רומנטי איתם.אני בוטח בה.היא טוענת שאין שום רע בכך שידיד מסוים מבקר אותה בביתה.אותי זה מטריף ואימתי שזה קו אדום עבורי .וזה עלול להגיע עד להיפרדות למרות ששנינו אוהבים זה את זו.אשמח לתגובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל אחד עם הגבולות שלו
עדי בדיחי13/05/2013שלום לך המתלבט,
לא סיפקת הרבה פרטים אודות הקשר. אבל ממה שכן כתבת, יש כמה נקודות- אתה בוטח בה, שזה טוב.. עד שזה מגיע לתוך אוירה אינטימית, לתוך הבית שלה. שם, אתה לא בשליטה ולא יודע מה יקרה ואולי לא סומך על הגברים האחרים לגביה, וזהו קו אדום מבחינתך.
נשאלת השאלה האם אתה מוכן לבוא לקראתה ולנסות להתמודד עם החשש הזה, ואולי סופסוף להפריך אותו- לראות במו עיניך שהיא נשארת שלך. או, להחליט שאכן אתה לא יכול להתמודד עם זה, ולשתף אותה (לא לאיים), שקשה לך מאוד עם העובדות האלה, וזה כ"כ מסעיר אותך שלפעמים אתה חושב שלא תוכל לשאת את זה יותר. אולי כאן תוכלו להשיג "קו משווה", להחליט למשל שהיא נשארת בקשר איתם אבל מכבדת את בקשתך ויוצאת איתם החוצה. אפרופו, הרעיון הזה לא מבטיח שלא יקרה ביניהם כלום- זה הכל קשור למעשה בכמה אתה בוטח בה, ומהם הגבולות שלך לקשר. מותר לך לצייר לה אותם, רק לקחת בחשבון שלא בטוח שאלו גם גבולותיה, ובגיל מאוחר, בפרקי ב', ו-ג' לפעמים, זה קשה מאוד להשתנות. לכן קח הכל בחשבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)