מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מגע, בטעם טובאלי13/05/2013
יש לי ידידה טובה, ואני מכיר אותה שנים רבות. עכשיו לפני כמה ימים שאלתי אותה אם זה בסדר שהיא תעשה לי מסאג' בצוואר? ( אני ספורטאי ומדי פעם זקוק לזה).
היא ענתה לי שהיא לא פנוייה לקשר רגשי ועניתי לה בחזרה שאני מכבד את זה, למרות שאני באופן אישי לא רואה במסאג' משהו רגשי, והפסקנו לדבר על הנושא הזה....
היא אחרי כמה זמן פתאום מתקשרת , כועסת כולה ואני מנסה להסביר עצמי שבאמת לא התכוונתי לפגוע, ושאני עכשיו יודע שהיא לא רוצה ושהפסקתי כבר מאז לדבר בעניין הזה.
יש לציין שמדי פעם אני מבקר אצל מסאג'סטית וחשוב לי שזה תהיה בחורה, אך אני באמת לא מרגיש שזה מתוך מקום מיני, פשוט יותר נוח לי שבחורה נוגעת בי וזהו...
אני גם לא רואה בבחורה שנענית לבקשה שלי שרמוטה או זולה, אם אנחנו מכירים תקופה אז בעיני אין אם זה שום בעיה. ( אז אולי היא נפגעה, אבל עדיין אני חושב שיש בחורות שלא תהיה להן אם זה שום בעיה..)
האם הצדק איתי? כיצד אוכל להסביר לה את הדברים במידה והיא תפתח את הנושא שוב?? כי לומר לה שאני מצטער כבר אמרתי, וגם לא בא לי להתפס כבחור שמטריד בעיניינים שכאלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרות לתגובה
עדי בדיחי13/05/2013הי דניאל,
אני כמוך, חושבת שיהיו בחורות שלא תהיה להן עם זה שום בעיה. אינני יודעת למה היא נפגעה- יתכן וזה "יושב" לה על מקרים בעבר, דומים, או שהיא מעריכה את עצמה "נמוך" כשהיא עושה משהו כזה.
דבר נוסף הוא, יתכן והיא חוששת שמא תראה את ההיענות שלה כמשהו שמוביל לכיוון רומנטי, ובכך אינה מעוניינת. או, הפוך- שהיא דווקא תיבהל מעצמה אם תעשה מהלך כזה (שבעיניה נראה כאקט מיני או רומנטי). כך שכל ההשערות פתוחות.
לגבי מה לעשות עם זה- אין ממש מה לעשות מזה ואל לך להתרגש מהתגובות שלה, אם יגיעו. ולמה? כבר התנצלת, כבר הסברת.. כבר דשתם בזה. לא רצית לפגוע בה ולא התכוונת. במקרה הבא שהיא תפתח את הנושא, אם בכלל, אפשר לנסח משהו כמו "את יודעת, את חשובה לי. התנצלתי, ולא התכוונתי שתיפגעי. מבחינתי הנושא מאחורינו, אלא אם כן את רוצה לשתף יותר למה זה כ"כ פגע בך וכך אלמד להבא".
נקודה נוספת למחשבה- נסה לחשוב האם במהלך שנות הידידות- חשבת או התנהגת אפילו בעדינות, התנהגויות שיכולות להחשב בעיניה כאילו אתה מנסה לכוון את הקשר למקום רומנטי, מיני? יתכן וזה "הקש ששבר.." עבורה, והיא לא יכלה להגיב אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)