מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אינטרקצייה עם הילדה ובעלימירי19/05/2013
אני בת 29 נשואה 5 שנים. באופן כללי הכל בסדר בבית והזוגיות שלנו טובה אבל לאחרונה כשהקטנה מתמרדת או עושה משהו שאני מתנגדת אליו בעלי מתערב ומגן עליה. זה מפריע לי וגם גורם לילדה שלנו להתעלם מבקשותי- אני מרגישה שההתנהגות הזו עלולה לפגוע בקשר המשפחתי ושאני לא מצליחה להוות סמכות עבור הבת שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוצר מעגל קסמים שלילי
דורית כהן20/05/2013שלומית היקרה, את מאוד צודקת בדאגה שלך.
בעלך רואה שהילדה במצוקה והוא נחלץ לעזרתה ולא מבין שהוא גורם לנזק.
הנזק הוא כפול:
פעם אחת משום שאתם משדרים לילדה מסרים הפוכים וזה מבלבל אותה, ופעם שנייה משום שזה יוצר מתחים וכעסים ביניכם.
הבעייה היא שנוצר כאן גם מעגל קסמים ידוע:
ככל שאת "קשוחה יותר" הוא מרגיש צורך להיות הרחמן, ואז את מרגישה צורך להיות הקשוחה כי מישהו בבית חייב לשים לילדה גבולות, ואז בעיניו את עוד יותר קשוחה והוא מרגיש עוד יותר את הצורך להיות רחמן...
עליכם לנהל על כך שיחה - לא בעיצומו של הריב הבא על כך, אלא שיחה מתוכננת שבאמת תתפנו אליה ותחפשו בה איזו דרך של אמצע, שכל אחד מכם יוותר קצת ויבוא קצת לקראת השני.
אם לא תוכלו לעשות זאת, לכו לייעוץ ולהדרכת הורים. לפעמים פגישה אחת או שתיים עם פסיכולוג חינוכי פותרים את הבעייה ושניכם תרגישו שיש לם יותר כלים ודרך חינוכית שתוכלו להסכים עליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
לירון20/05/2013מסרים כפולים יכולים לגרום המון בעיות ומניפולציות של הילדים. אני חושבת שגם אם לא מסכימים לגבי דרך מסוימת מול הילדים צריך תמיד להראות אחידות. אני יודעת שזה מאוד קשה ליישום אבל זה אפשרי, ברגע שהתחלנו לעשות את זה הדינמיקה בבית השתנתה לחלוטין והילדים מבינים שמילה של אבא או אמא זה אחד. תראי אני קוראת באופן די קבוע את הבלוג של מיכל דליות (סופר נני) היא נותנת שם המון עצות שימושיות ורלוונטיות, באופן אישי אני גם מאוד מאמינה בשיטת החינוך שלה. אגב, יש לה גם הרצאה בסוף החודש על הסמכות ההורית בסניף של מזרחי ברעננה, זו הרצאה חינמית כך שאם זה מעניין אותך את יכולה להירשם. בכל אופן, מחזיקה לכם אצבעות, גידול ילדים זה לא עניין פשוט אבל בסופו של דבר משתלם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)