מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עזרה דחוף!!!!!!!אני21/05/2013
זה התחיל בזה שלפני כמה ימים גיליתי במקרה מבלי שבעלי יידע שהוא מתעניין באתרים של "תשוקה לנשים מבוגרות ממנו"(במהלך חיפוש באייפד מצאתי את האתרים בהיסטוריה של גוגל). לא אמרתי לו כלום וניסיתי להתנהג רגיל כי חשבתי שזה סתם. למחרת, היינו בטיול עם הילדים ורציתי לצלם אותם בפלאפון שלו אז ביקשתי את הפלאפון שלו. החלטתי לבדוק אם גם פה יש משהו בנושא ונכנסתי שוב לגוגל ופה מצאתי שכנראה בזמן ששיחקתי עם הילגים והוא חיכה לי (לפני שביקשתי את הפלאפון) הוא חיפש את המושגים הבאים באנגלית "lust for mother in law -הייתי בהלם טוטאלי כי לא תיארתי לרגע שלאחר 14 שנה ביחד הוא יחשוק באמא שלי. יש לציין שאנחנו מזה חודשיים מתגוררים אצל ההורים שלי בגלל שיפוצים בבית.החלטתי גם פה להמשיך להתנהג רגיל בגלל הילדים. כשהגענו הביתה, אמא שלי הייתה בסידורים ואבא שלי לקח את הילדים לטיול ואני החלטתי להוציא את הדבר מהראש. בעלי התקרב אליי ושכבנו ביחד יש לציין שהסקס היה פרוע מהרגיל- במיטה של ההורים שלי. כנראה נסחפתי ולאחר מעשה הרגשתי כל כך רע עם עצמי גם כי התחלתי לחשוב שכנראה הוא בכוונה לקח אותי למיטה של ההורים. מאז ועד היום - כבר 4 ימים אני בקושי מתפקדת גם בבית וגם בעבודה אני חושבת שאני בדיכאון נפשי ולא יודעת מה לעשות.אתמול בלילה החלטתי להראות לו את האתרים באייפד וכמובן שהוא התעלם ואמר שזה "spam" ואז רציתי להראות לו את הפלאפון וכנראה שכבר מחק את ההיסטוריה ב"גוגל". הבעת הפנים שלו כאמרתי לו על הפלאפון הייתה קצת שונה והוא קצת היה לחוץ - היה ניתן לראות על הפנים שלו. אני רוצה להמשיך בחיים רגילים איתו ועם הילדים ואני יודעת שהוא אוהב אותי אבל קשה לי מאד ככה ואני כל הזמן בוכה. התחלתי לעקוב אחר ההתנהגות שלו בבית ואני שמה לב שהוא קצת מתעלם מאמא שלי. אני רוצה שנסיים את השיפוץ ונעבור לבית שלנו ולהמשיך בחיים רגילים אבל אני לא יודעת אחך אמשיך לשכב איתו כי תמיד אחשןב שהוא חושב על אמא שלי. אני רוצה להגיד שלאמא שלי אין בכלל מודעות בדבר והיא אוהבת אותו כמו בן שלה ויותר. האם עליי לדבר איתו שוב על הנושא? ולומר לו או לשאול אותו על על אמא שלי? אני באמת לא יודעת מה לעשות ואין לי עם מי לדבר. אני מתפוצצת מבפנים ונמצאת במשבר רציני. בבקשה עיזרו לי וייעצו לי מה עליי לעשות.תודה!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להרגע, ולדבר בבית
עדי בדיחי21/05/2013שלום לך,
יש הרבה מינוסים בלבדוק את עולמו הפנימי והפרטי של בן הזוג. מפנטזיה אישית שלו הדבר עלול להביא חלילה לפירוק הקשר. אני מבינה את הצורך בלבדוק אותו, ועכשיו כשגילית, את בוודאי תרצי לעשות את זה שוב, אבל בכל זאת- מדובר בעולמו שלו, ועד כה לא הרגשת בשינוי. עכשיו אחרי שידועה לך פנטזיה שלו- את פתאום שמה לב שהוא מתעלם כביכול מאימך, הוא לוקח אותך לחדר השינה שלהם- כביכול פרטים שמאששים את החשש שלך.
אז קודם כל חשוב שתרגעי, ותרגיעי את המקום החרד שיש בך כרגע- כי אין לי ספק שהוא אוהב אותך. תקופה של שיפוץ היא תקופה לחוצה- את לא בבית שלך עם ההרגלים שלך, את "נוחתת" על מישהו אחר ונזקקת לעזרה רבה יותר, וכל זה יוצר מתחים רבים.
ההצעה שלי היא פשוטה- לחכות עד החזרה הביתה, ולאחר שהדברים במקום לשבת איתו ולפתוח את זה איתו, יותר בעדינות, פחות בהאשמה, ולשאול אותו אם יש לך מה לדאוג, ומה פשר העינין. להגיד שראית, שקראת, שמצאת, להיות כנה ולספר לו לאיזה לופ של מחשבות ודיכאון את נכנסת. להעצים את החוויה שלך מול כל הנושא הזה כדי שהוא יבין מה זה עשה לך, ובכך יוכל לשתף יותר ולהסביר לך יותר מה עליו עובר.
תתפלאי לשמוע שזה נורמלי, כל עוד זה לא חורג מגבול הדימיון והפנטזיה. זה לא נורמלי להישאר בזוגיות מבלי לדבר על נושא כזה- ועל זה צריך לעבוד. דווקא בגלל שאת מתארת מערכת יחסים טובה, אני לא הייתי מודאגת- יש פנטזיות - לא את כולן תאהבי וחלקן יגרמו לך למבוכה קשה, ולכן זה נשאר בגדר "עולמנו הפרטי" הכמוס, ולא מעבר לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)