מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסיםד28/05/2013
במשך שנים בעלי סובל במקום העבודה שלו וכל הזמן מדבר על זה ומתעסק בזה
בשנה האחרונה תשו כוחותי , אני לא יכולה להמשיך לשים את עצמי בצד
שיתפתי אותו בתחושותי והוא אמר שיפסיק לדבר על העבודה , והתחיל טיפול פסיכולוגי .
אבל בזמן האחרון הוא עושה דברים שממש מעליבים אותי (מבטל את דברי, לא עוזר לי לסדר את הבית אחרי שאנחנו מארחים לארוחת ערב , לא קונה במכולת כשאני מבקשת)
אני נעלבת עד עמקי נשמתי, במיוחד כשכולם סביבי עושים כל מה שבת זוגם מבקשת.
מה דעתכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובתיות נגד
עדי בדיחי29/05/2013שלום ד',
אני רואה איזשהו קשר בין שני הנושאים שהעלת- תשו כוחותייך להכיל אותו, והוא מצידו- לא מכיל אותך. אני לא יודעת אם זה קשר ישיר והשלכה ברורה של "להחזיר לך אותו יחס" במודע, אבל יתכן וזהו דפוס שאימץ לעצמו מתוך התסכול הכפול שהוא חווה- העובדה שכבר אין לך כוחות, ואולי בצדק, להכיל את תסכולו, והתסכול השורשי מהעבודה עצמה.
מניסיון, בעל שלא מאושר במקום עבודתו יתקשה מאוד לא להביא את זה הביתה, בדיוק כמו כל אחד. יהיה לו מאוד קשה לתפקד בתחומים אחרים, כיוון שרוב האנרגיות מרוכזות לדבר אחד- לעבודה. אולי, אם היית יכולה יותר להיות איתו, יותר לנסות להציע פתרונות ואפילו לשדר שחרור מההיבט הכלכלי (ז"א, לשדר לו שאת לא דואגת, שאת יודעת שהוא יכול למצוא משהו טוב יותר, שאת סומכת עליו)- רק זה יכול לשפר את הרגשתו ואולי גם דרך הטיפול לראות את החיובי בעבודתו וכו'. גם אם כן וגם אם לא, תפקידך כאשתו לעבור איתו את התהליך והמשבר התעסוקתי. זה בסדר שהתעייפת, מותר לך וזה לגיטימי, אבל משום שאת שואלת מה פשר חוסר תפקודו וחוסר שביעות רצונך- חשוב לחדד בפנייך את הקשר שבין שני הדברים: התסכול שלו, וחוסר ההכלה שלך את התסכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתיות נגד
עדי בדיחי29/05/2013שלום ד',
אני רואה איזשהו קשר בין שני הנושאים שהעלת- תשו כוחותייך להכיל אותו, והוא מצידו- לא מכיל אותך. אני לא יודעת אם זה קשר ישיר והשלכה ברורה של "להחזיר לך אותו יחס" במודע, אבל יתכן וזהו דפוס שאימץ לעצמו מתוך התסכול הכפול שהוא חווה- העובדה שכבר אין לך כוחות, ואולי בצדק, להכיל את תסכולו, והתסכול השורשי מהעבודה עצמה.
מניסיון, בעל שלא מאושר במקום עבודתו יתקשה מאוד לא להביא את זה הביתה, בדיוק כמו כל אחד. יהיה לו מאוד קשה לתפקד בתחומים אחרים, כיוון שרוב האנרגיות מרוכזות לדבר אחד- לעבודה. אולי, אם היית יכולה יותר להיות איתו, יותר לנסות להציע פתרונות ואפילו לשדר שחרור מההיבט הכלכלי (ז"א, לשדר לו שאת לא דואגת, שאת יודעת שהוא יכול למצוא משהו טוב יותר, שאת סומכת עליו)- רק זה יכול לשפר את הרגשתו ואולי גם דרך הטיפול לראות את החיובי בעבודתו וכו'. גם אם כן וגם אם לא, תפקידך כאשתו לעבור איתו את התהליך והמשבר התעסוקתי. זה בסדר שהתעייפת, מותר לך וזה לגיטימי, אבל משום שאת שואלת מה פשר חוסר תפקודו וחוסר שביעות רצונך- חשוב לחדד בפנייך את הקשר שבין שני הדברים: התסכול שלו, וחוסר ההכלה שלך את התסכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)