רומן אסור עזרה!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רומן אסור עזרה!!!
    רמי
    20/03/2008

היי מבקש עצה.

קשה לי להחליט בעניין. אני מנהל רומן עם אישה נשואה (שנינו מתחת לגיל 30).

בנישואין שלה אין רכוש ואין ילדים. אנחנו מאוהבים קשות (באמת אלו לא רק מילים). היא הבטיחה לי שתפתח הליך גרושין אלא שההבטחות האלה באות והולכות והיא לא מממשת כלום למרות שזה די פשוט (לדעתי לפחות). כשאני שואל מדוע עדיין לא פתחה תיק היא אומרת לי "זה לא כזה פשוט". אני כבר יצאתי מתוסכל לגמרי מכל העניין. מצד אחד היא אומרת שהיא מאוהבת בי עד כאב ולא אוהבת את בעלה ומצד שני לא עושה כלום כדי לסיים את הקשר איתו. גם כשאמרתי לה שאני רוצה לגמור את זה כי אין לי אנרגיות יותר להיות צלע 3, היא אמרה "בחלומות שלך אתה לא מבין אתה תהיה בעלי אם תרצה ואם לא". למען האמת אני גם כן מאוהב בה קשות ולכן אני לא מצליח להחליט מה לעשות לחתוך או להמשיך. מבקש עזרה בתמונה הזו שאולי אני לא רואה את כולה בשלמות ואתם, חברי הפורום, אולי תאירו את עיני טוב יותר ..מה לדעתכם הסיבה האמיתית שהיא לא מתחילה בהליכי גרושין??? (אני מציין כבר היה בינינו הכל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רומן אסור עזרה!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה לא כל כך פשוט!

דורית כהן
    22/03/2008

רמי יקר,
    נדרש הרבה מאוד אומץ כדי לנקוט בצעדים לקראת גירושין, ואת האומץ הזה לפעמים לוקח יותר זמן כדי לאסוף אותו. יש תהליכים רגשיים ונפשיים שלוקחים יותר זמן ממה שנראה לך נכון והגיוני, ופעמים רבות במציאות יש פער בין הצהרה מילולית - הבטחה - לבין הביצוע שלה.
    עלי לציין שעלול להיות מצב שההתאהבות בך מהווה בשביל חברתך הנשואה אמצעי עזר לסיים את הנישואין לבעלה, או להדליק אצלו נורת אזהרה - חייבים לטפל בזוגיות כי היא מדרדרת. כלל לא בטוח שהאהבה הגדולה עליה אתה מדבר נועדה להמשיך לזוגיות יציבה. עליך לבדוק עד כמה נראה לך מתאים להמשיך איתה, לחיות יחד, עד כמה אתם מתאימים זה לזו. חשוב שתדע שכרגע הכימייה של ההתאהבות מסנוורת אותך וסביר להניח שאינך קורא נכון את המציאות. אל תלחץ עליה לעשות צעדים, תן לה להתקדם בתהליך שלה בקצב הנכון לה. האם אתה רוצה למצוא עצמך אחר כך בתור הגבר שבגללו היא הרסה את נישואיה? היא עלולה לכעס עליך כל חייכם המשותפים אם אהבתכם לא תצלח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו