מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זה נורמלי או לא?דנה20/03/2008
שלום אני רוצה לשאול עצה? אני התחתנתי לפני חצי שנה, לפני זה היינו 3 שנים ביחד אך גרנו בערים שונות, בעלי לפני כחודשיים ראיתי שהוא מתקשר לבחורה שעבדה איתו ביחד אך עזבה למקום אחר, והם ממשיכים לפעמים לדבר- כשאני שאלתי אותו על מה אתם מדברים? אתה רק מכיר אותה 3 חודשים והיא עברה לעבוד למקום אחר ? אז הוא ענה שהיא סתם התקשרה אליו ושאלה מה קורה בעבודה ולפעמים הם מדברים סתם שואלים מה קורה אני רוצה רק להגיד שהיא יודעת שהוא נשוי ורק התחתן ? גם בעבודה הקודמת הייתה בחורה שהייתה אצלנו בחתונה ויש לה 3 ילדים והוא גם לפעמים מדבר איתה.. אני חושבת שזה לא נורמלי שגבר נשוי מדבר עם בחורות לא בגלל שאני ככה חושבת אלא בגלל שהוא לבד בהתחלה אמר לי שאין ידידות בין גבר ואישה וביקש שלא יהיו לי ידידים? אז מה עכשיו? האם זה נורמלי והאם זה מראה אולי שהוא כן רוצה יחסים חדשים? אני פשוט רוצה לדעת מה הסיבה שהוא רוצה לדבר להתקשר לבחורות? האם הוא רוצה משהו חדש? אני רוצה לציין שהוא מאוד קנאי תמיד מעיר לי על הבגדים שהם כאילו פתוחים לא אוהב כשאני לובשת חצאיו קצרות . אתמול אמרתי שאני לא אוהבת שהוא מדבר עם בחורות כי לדעתי אם אתה אומר לבד שאין ידידות בין גבר לאישה אז למה אתה עושה ככה? אז הוא אמר לי שאין בעיה הוא יכול לא לדבר שלא אכפת לו לא להתקשר והוא סתם התקשר להתעיניין מה חדש? מה אתם חושבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים של תחילת הזוגיות
דורית כהן22/03/2008דנה יקרה,
אני מודה שקצת עצוב לי לשמוע על קנאה חזקה מצד שניכם, בעצם. זו קנאה שמגבילה את החופש האישי שלכם ואת הביטוי העצמי שלכם. הוא לא מרשה לך להתלבש כפי שאת אוהבת, ואת לא מרשה לו לשוחח עם נשים אחרות. נכון שאלו נושאים שמאפיינים את הצעדים הראשונים של זוגיות, אבל תביאי בחשבון שרצוי לתת קצת יותר חופש אישי אחד לשני, ושכדאי לשוחח על כך כדי ליצור לעצמכם את הגבולות המתאימים לשניכם בנושא הקנאה והיחסים עם אחרים, וכדאי לדעת שמידי פעם רצוי לבחון מחדש את הכללים שקבעתם ומותר לשנות אותם בהסכמה אם הם לא מתאימים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)