בבקשה אל תשפטו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקשה אל תשפטו
    מאיה
    06/06/2013

לפני הכל אצפה שלא ישפטו אותי כאן. עובר עליי הדבר הנורא ביותר אך בעקבותיו גילתי את בעלי מחדש. אתחיל מהסוף להתחלה. השבוע גילתי שאני בהריון. יש לי בבית שני ילדים שבאו לאחר טיפולי הפריה קשים.
    הנישואין עם בעלי לאחרונה היו מלאי מריבות והרגשתי שאין מי שמבין אותי והיה לי רע ממש רע הסקס בשנים האחרונות היה יותר אין מאשר יש היו חודשים שלמים שלא שכבנו. לא יודעת איך ולמה היתה לי מעידה עם גבר אחר. אך שכבנו אנאלית . באותו הלילה שכבתי גם עם בעלי בדרך טבעית וזאת היתה הפעם האחרונה ששכבנו עד המחזור שהיה אמור להגיע ולא הגיע ובעקובתיו גילתי שאני בהריון. לא חלמתי שככה החיים שלי יראו. לא חלמתי לבגוד ולא חלמתי להיות עצובה מהריון.
    באותו אקט עם הבחור השני אני זוכרת שלא ממש כאב לי ואחכ חשבתי שאולי זה לא היה באמת אנאלית.
    קיבלתי את העונש וגילתי על ההריון. עוד באותו היום אספתי את עצמי וסיפרתי לבעלי על הבגידה ועל ההריון . קודם סיפרתי על ההריון וביקשתי שנעשה הפלה והתירוץ היה כלכלי. בעלי התנגד והתחנן שאשאיר את ההריון. לאחר השעות אמר גם אם היתי יודע שזה מגבר אחר לא היתי נותן לך להפיל.
    ואז נשברתי וסיפרתי שמעדתי . ושאני חושבת שאולי באמת ההריון הוא לא ממנו.
    כבר כמה ימים שאני מתלבטת. קבעתי תור הלועדה וביטלתי. בעלי המיוחד והיחודי שהיום למדתי להכיר אותו באמת. רוצה שנשאיר את ההריון אפילו במחיר שיראו שהילד לא שלנו. מוכן לשקר שיש לו ביעית זרע ועשינו תרומת זרע. )אנחנו אשכנזים והבחור היה שחום עור(.
    אני יודעת שבגידה זה הכי רע שאפשר. והנה קיבלתי את העונש שמגיע לי. אבל עכשיו אני לא יודעת מה להחליט. בעלי רוצה את ההריון הזה . הוא רואה זאת כהזדמנות וכמתנה אפילו בדרך שזה בא. הוא מקוה שזה יגמר בסוף טוב. אני מנסה להגיד לו שאני מפחדת שאם יראה ילד שחום ישנה דעתו. והוא חוזר ואומר שהילד הזה יהיה בדיוק כמו הילד שלו. כבר כמה ימים ולילות שאני לא מתפקדת ולא מוצאת מנוחה.
    חייבת להתייעץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה אל תשפטו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להסיר את אי הוודאות

עדי בדיחי
    06/06/2013

שלום לך מאיה,

ראשית ערכתי שינויים בהודעתך, מבלי לשנות את תוכן ומשמעות המודעה. חשוב לכבד את הפורום ולהשתמש בשפה יפה ככל הניתן ומכבדת.

כמובן שמטרת המענה שלנו היא לא לשפוט אף אחד למצבים אליהם הוא נקלע. יתכן וכל האירוע הזה שם אור גדול על היחסים בינך לבין בעלך ועל הבעייתיות בהם, ואולי אכן גם בזכות האירוע הזה למדת להעריך תכונות שלא ראית בו קודם, אך היו בו.

אני חושבת שמה שעובר עלייך בעיקר הם רגשות אשם מאוד גדולים. לא לגמרי ברור של מי הילד, ואולי יש לשקול בדיקת אבהות כדי שתהיי רגועה (מצד שני יתכן והבדיקה תראה שבעלך אינו האב), הרי שאם הDNA זהה, אין בעיה. ואם לא, לפחות תדעי לקראת מה את עומדת ובמהלך ההריון תוכלי להתייעץ, לטפל בעצמך רגשית ולהתכונן לבאות. בעלך באמת יוצא מגדרו בעינין הזה אך אין את הרושם כי זה מרגיע אותך.

חוסר הוודאות בעינין בהחלט יכול לעורר חרדות ורגשות אשמה מעבר לפרופורציות. חשוב שתנסי להפחית את אי הוודאות ולפחות לדעת איפה את עומדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו