האם אני טועה, מגזימה, או שזה הדור?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם אני טועה, מגזימה, או שזה הדור?
    דקלה
    06/06/2013

בעלי רכש לאחרונה טלויזיה בתלת מימד. כשאנחנו יושבים וצופים בטלויזיה יחד, אני מגיעה למצב שחלק מהסרטים ממש לא נוח לי לראות, ובפרט מפריע לי שהוא רואה. בחורות עירומות, או חצי עירומות, שתודות לתלת המימד, נמצאות ממש קרוב מתמיד, ובגודל אמיתי.
    האם אני טועה בהרגשתי, והאם נכון שטבעי שזה עשוי להרוס את הזוגיות וההנאה מצפיה בסרטים שגם ללא תלת המימד בחלקם לא נעים לי לצפות?! מחכה לתשובה מהירה...
    תודה.
    דקלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבדוק מה הסיבות לתחושה שלך

עדי בדיחי
    06/06/2013

שלום דקלה,

טוב להתעדכן בנפלאות הטכנולוגיה.. לפעמים הנפלאות האלה הן לא כ"כ "נפלאות"... ואנחנו צריכים להתמודד עם האינטרנט הפרוץ וכל מה שגורם לנו להתקבע למסך.

אני לא חושבת שמה שאת מתארת הוא בגדר "איום והרס הזוגיות". אני חושבת שבמצב כזה צריך להסתכל על המכלול- קודם כל, על אף שזה כמעט אמיתי, זה עדיין טלויזיה. באותו אופן הוא יכול לגלוש באתרים מסוימים ולהרגיש שזה אמיתי באותה מידה- החוויה נשארת אותה חוויה. אז נכון שפה זה משודרג, אבל בשורה התחתונה- זאת טלויזיה. גם אם תשימי לב, בפרסומות או על גבי מגדלים בעזריאלי את לא פעם נחשפת לאנשים, גברים ונשים, ללא טיפה של צניעות ואני תוהה האם הנהג הישראלי הממוצע יכול בכלל להתרכז בחווית הנהיגה על הכביש כשיש דבר כזה מול עיניו (וכמובן שמדובר בחוויה אחרת כאן). אנחנו מוצפים בזה, גם אם נרצה וגם אם לא.

מה שחשוב לבדוק האם התלת מימד הזה מהווה טריגר לתחושה או למצב מסוים של חוסר אמון ביניכם- האם את חשה מאוימת, לא אטרקטיבית, חוששת שבעלך יעשה צעד של ממש ולא יהיה נאמן לך? אם התשובה היא שלילית- אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג עקב הנאתו מצפיה במסך. אם התשובה היא "לא יודעת" או חיובית, הרי שיש פה בעיה גדולה יותר ויש לטפל בה ברמה הזוגית ביניכם. יתכן ואת לא חשה טובה מספיק עבורו?

פקטור נוסף שיש לקחת בחשבון היא השאלה האם אתם יכולים לצפות בדברים אחרים, נניח, סדרות שעושות לשניכם טוב ולא רק לו, ואז את תחושי יותר "בתוך" החוויה ולא מחוצה לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו