מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיהשירה10/06/2013
שלום אני פרודה כמה חודשים והכרתי בחור בעבודה שאמר שמאוד מצאתי חן בעיניו
הסברתי לו שאני בתהליכי גירושין הוא אמר שהוא מוכן לחכות לי ושהוא בחור רציני ומחפש מישהי למטרת נישואין הוא גרוש עם שני ילדים ואני גרושה עם ילד.
מפה לשם באחת השיחות הוא אמר שאם נתחתן בעתיד אז הוא לא רוצה ברבנות אפשר להתחתן עם כתובה ואפשר לעשות הסכם (אולי ממון לא שאלתי) שאלתי למה לא ברבנות מה ההבדל הוא אמר זה אותו דבר.
זה הדליק לי נורא אדומה זה ברור שזה לא אותו דבר אחרת לא היה אומר לא ברבנות.
גם הבנתי שכשהיה נשוי היה לו עסק ואת העסק הוא רשם על שם אחיו וכך שהתגרש לא היה צריך לשלם לגרושתו דבר ואיך שהוא הוציא תלוש בקומבינה שהוא מרוויח 5000 ש"ח כדי לא לשלם הרבה מזונות.
גם יש לו דירה שלו ויש לו עוד אחת שאותה הוא סיפר שלקח במשכנתא ומשלם 2500 ש"ח.
לאחר מס ימים שדיברנו על הדירה הוא אמר שהדירה חצי של אחיו שאלתי כמה כסף הוא נותן לך למשכנתא כל חודש ואמר הוא נתן את החצי שלא בדירה במזומן .
נראה לי לפי מה שהכרתי שהוא מתוחכם לא קטן והדירה שייכת רק לו ולקח משכנתא אבל הוא אומר לעצמו אם אני יתחתן חצי אני רושם על אחי וכך אם מתגרשים אני משלם רק חצי מהחצי של הדיה כייוון ששילם משכנתא מכספנו שאנו נשואים.
אני יסביר: זה לא שאני מחפשת שמה שלא שייך לי שירשום עלי ואני לא מחפשת לעשות קופות או כדומה ... פשוט אני אוהבת הגינות לא יתכן שאשה תתחתן עם גבר הוא ישלם בעודם נשואים משכנתא על הדירה וירשום חצי על אחיו אבל בעצם רק הוא משלם והדירה שייכת רק לו. בקיצור לא יודעת מה לעשות?
לרדת מהבחור הזה?מה? הוא רוצה הכל אותי ,להתחתן אומר שאני בחורה כזו טובה אבל בעיניינים האלה אני לא סומכת עליו.
הוא פותח חנויות לפעמים אז מה אם הוא ירוויח דוגמא 30000 ש"ח הוא יגיד שמרוויח 15000 ש"ח ואת השאר יפקיד אצל אמא שלו או אחיו הרי זה נעשה בנישואים ושייך לשני בני הזוג.
הוא בחור טוב וחמוד מאוד ומאוד רוצה אותי אני בת 40 הוא בן 38 אבל יותר מידי מתוחכם ולא הוגן לדעתי בקטעים האלה.
אז נכון אם יש לך דירה מלפני הנישואין אוקיי אבל .............לא יודעת מה לעשות ????
לדבר בשלב זה על כל זה זה לא נעים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחושות שלך חשובות
עדי בדיחי10/06/2013שלום שירה,
את צודקת שבשלב כ"כ התחלתי של קשר לא כדאי להתעסק בנושאים האלה. היה עדיף אילו היית מכירה אותו כמו שצריך, לעומק, מבלי להיות פזיזים ולדבר על חתונה.
מצד שני, בגלל שכבר נחשפת לתכונה הזאת שבו, יש משהו בדברייך- נשמע שהוא "קומבינטור" ויודע איך לסובב כך שבסופו של דבר הוא יצא בזול.
אם חשובה לך מידת ההגינות והבחור לא מוכיח אותה, אני לא חושבת שכדאי להתאמץ ולהישאר בקשר בו אינך מרגישה שאת יכולה לסמוך על הבחור. החשש הוא שאם תצאו וכו' כל פעם תבדקי את זה לעומק ותצטרכי לערוך בדיקה יסודית ומדוקדקת כשזה יגיע לרכושך שלך- וחבל. לכן, במצב כזה, בו את כבר מחפשת משהו יציב, ובגלל שנדלקו לך כמה נורות בינתיים- אני מציעה לא להשקיע רגשית בקשר כזה. להתרחק לאט לאט ולשדר שאת לא בעינין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)