חברה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברה
    מתן
    11/06/2013

חייל בן 21 יוצא עם מישהי במשך חודש בחורה בגילי יש לי שתי שאלות: האם עלי לעשות איתה שיחה שהקשר נהיה רציני או פשוט לתת לזה לזרום ואם כן אז איך. ושאלה שנייה אני מטבעי לא בליין גדול נפגש עם לברים פעם בשבוע שבועיים הם זה יכול להרוס לי את הקשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת קשר

עדי בדיחי
    12/06/2013

שלום יוסי,

לגבי שאלתך הראשונה- תן לדברים לזרום, התעניין בה ותבדוק עד כמה אתם מגיעים ממקומות דומים, עם תחומי עינין דומים.

לגבי שאלתך השניה- אין לכך קשר להצלחת הקשר, זה חשוב שיש לך חברים ואתה נוהג לצאת, וחשוב גם לא להתהולל מדי כדי לשדר רצינות, כך שאני בטוחה שהחברה שתהיה לצידך תעריך את שני הצדדים.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

קרן
    14/06/2013

בוקר טוב
    אתם יוצאיפ חודש וחצי כשאתנ בבית אתה מרבה להיות איתה? בצבא מתקשר ושולח ההודעות? מדברים על דברים וחןלקים? זה הדדי? אתה לא יןצא ובודק אחרות? יקירי זה רציניי :) אןלי שאלת
    את השאלה בעניין של שהיא תדע שאתם
    רציניים כדי שתרגיש יותר נח להתקדם
    תו לה את היחס המתאים והשאלה איפה אתם עומדים
    יש בנות שרוצות לחכות. אם זו פעם ראשונה אז בכלל
    אבך גם אם לט ואת זה כן תעלה. ואם זה נמצב
    ןאיתה אתה רוצה להיות בקשר. תחכנ קצת

בקשר לזה שאתה רואנ חברים פעם ה..
    אני מניחה שהעלת את זה כיהיא רואה יותר
    אין סיבה שזה יהרוס אם תיתן לה את הספייס גם לחבריה. אתם יכולים גם לצאת עם חברים ביחד. או שכשהיא נפגשת לדעצי זו הזדמנות לזמן לעיסוקיםותחביבים שלך

יופ טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו