מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חברהמתן11/06/2013
חייל בן 21 יוצא עם מישהי במשך חודש בחורה בגילי יש לי שתי שאלות: האם עלי לעשות איתה שיחה שהקשר נהיה רציני או פשוט לתת לזה לזרום ואם כן אז איך. ושאלה שנייה אני מטבעי לא בליין גדול נפגש עם לברים פעם בשבוע שבועיים הם זה יכול להרוס לי את הקשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת קשר
עדי בדיחי12/06/2013שלום יוסי,
לגבי שאלתך הראשונה- תן לדברים לזרום, התעניין בה ותבדוק עד כמה אתם מגיעים ממקומות דומים, עם תחומי עינין דומים.
לגבי שאלתך השניה- אין לכך קשר להצלחת הקשר, זה חשוב שיש לך חברים ואתה נוהג לצאת, וחשוב גם לא להתהולל מדי כדי לשדר רצינות, כך שאני בטוחה שהחברה שתהיה לצידך תעריך את שני הצדדים.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
קרן14/06/2013בוקר טוב
אתם יוצאיפ חודש וחצי כשאתנ בבית אתה מרבה להיות איתה? בצבא מתקשר ושולח ההודעות? מדברים על דברים וחןלקים? זה הדדי? אתה לא יןצא ובודק אחרות? יקירי זה רציניי :) אןלי שאלת
את השאלה בעניין של שהיא תדע שאתם
רציניים כדי שתרגיש יותר נח להתקדם
תו לה את היחס המתאים והשאלה איפה אתם עומדים
יש בנות שרוצות לחכות. אם זו פעם ראשונה אז בכלל
אבך גם אם לט ואת זה כן תעלה. ואם זה נמצב
ןאיתה אתה רוצה להיות בקשר. תחכנ קצת
בקשר לזה שאתה רואנ חברים פעם ה..
אני מניחה שהעלת את זה כיהיא רואה יותר
אין סיבה שזה יהרוס אם תיתן לה את הספייס גם לחבריה. אתם יכולים גם לצאת עם חברים ביחד. או שכשהיא נפגשת לדעצי זו הזדמנות לזמן לעיסוקיםותחביבים שלך
יופ טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)