מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוצה להחזיר את הרומנטיקהשלומית12/06/2013
אני נשואה כבר 15 שנים שהתחילו במשיכה גדולה ואהבה עוד יותר גדולה, אבל איכשהוא הילדים הגיעו, והשגרה הקשה, והרומנטיקה כבר לא מאפיינת את המערכת יחסים שלנו.
אני מנסה להחזיר אותנו לימים שהיינו צעירים, שהיינו הכל אחד בשביל השני.
חשבתי אולי שנסע לסופ"ש רומנטי באיזה מלון בצפון הארץ, נטייל קצת רק שנינו, נתפנק בספא מרגיע. מה אתם חושבים? זה יכול לעזור?
אתם מכירים אולי מלון טוב בצפון שעזר לכם גם כן להחזיר קצת את הגלגל לאחור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפון
קרן14/06/2013בוקר טוב. אומנם אני לא נשואה אבל לפני יציאה לחופשה
האם בשיגרה אתם בקשר טוב וקרבה ואינטימי? יותר חשוב
שביום יופ יהיו את אלה כי החופשה היא רק
יןמיים
ובצפון יש בראש פינה מקום מקסיפ שהייתי או בקיבוצים
ויש גם דילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון
קרן14/06/2013בוקר טוב. אומנם אני לא נשואה אבל לפני יציאה לחופשה
האם בשיגרה אתם בקשר טוב וקרבה ואינטימי? יותר חשוב
שביום יופ יהיו את אלה כי החופשה היא רק
יןמיים
ובצפון יש בראש פינה מקום מקסיפ שהייתי או בקיבוצים
ויש גם דילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אפשרות לפרסם המלצה
עדי בדיחי14/06/2013שלום שלומית,
אנחנו לא נוהגים להמליץ על מקומות בילוי ורומנטיקה, אלא לתת עצות וטיפים בענייני זוגיות.
את בהחלט יכולה לנסות לשדרג את הזמן שלכם יחד ולנסות לשאול מכרים, משפחה ולבדוק באתרי החיפוש מה ההיצע.
כפי שכתבו לך פה- התקשורת חשובה מאוד, חשוב ששניכם תנסו לעמוד על השאלה- מה יחזיר את התחושה הטובה במערכת הזוגית שלנו.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשומת לב והרבה סבלנות
רנה16/06/2013אני בטוחה שכבר אמרו לך לא מעט לבדוק האם אתם באמת מצליחים לתקשר ביומיום אבל כמו שאמרו לפני זה באמת מאוד חשוב.
חופשה יכולה בהחלט להיות דבר מקרב ורומנטי שיחזיר קצת קסם אבל חשוב לדעת לטפל ביחסים גם על בסיס יומיומי ולא רק ביוצאי דופן.
לתת הרבה תשומת לב גם אם נראה לכם שאין בה צורך ולחשוב לאט לפני שמגיבים לכל דבר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.. לא ידעתי..
דבורה19/06/2013אין ספק שתקשורת זה משהו חשוב, אפילו יותר מחופשה.
סופ"ש נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)