קשר חדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר חדש
    מתן
    12/06/2013

הי אני בן 22 מתחיל קשר חדש של שלושה שבועות עם בחורה שנפגשים כיף ביחד רק הטלפונים מגיעים מצידי ממנה ההודעות אבל אני עושה השוואות כול יום כמה הודעות היא תשלח לי בנוסף אני אדם פשוט שלא מנהל משחקים השיחות נגמרות באיחול יום טוב או לילה טוב ואני חושש שאני לא מייצר אצלה מתח כלשהו אבל זה פשוט אני,אני לא יכול לחשב כול מהלך מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר חדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלות חדשות

עדי בדיחי
    14/06/2013

שלום יוחאי,

כמה אפשרויות-
    יתכן ואתה באמת לא מייצר אצלה ציפיה ומתח ואז היא מראש לא יוזמת ולא מתעניינת. אם תנסה לא ליצור קשר כמה שעות, או נניח יממה, אולי יהיה קל יותר להבין האם וכמה היא מעוניינת. זה יוכל לענות לך על השאלה האם היא באמת רצינית.

אפשרות אחרת היא שהיא בחורה שאוהבת שמחזרים אחריה והיא זקוקה לזה, ועם הזמן היא גם תיזום.

אפשרות נוספת היא, שאין לכם הרבה תחומי עינין או אתם מתקשרים לייצר כאלה בשיחות שלכם, במצב כזה חשוב להיפגש יותר ולדבר פחות בטלפון- לבדוק טוב את הקשר במבחן המציאות, לצאת לבלות, לדבר, לראות סרט, לטייל, לעשות דברים שיעודדו שיחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו