לעדי.דחוף!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לעדי.דחוף!!!
    אורי
    14/06/2013

היי עדי זה אורי ממודיעין דיברנו לא מזמן בטלפון עשיתי איזה שטות עם חברה שלי ושיקרתי לה לגבי זה שהייתי אצל רופא לטופס ולא לבדיקה עכשיו אנחנו בסוג של נתק שלחתי לה הודעת בוקר טוב שאני אוהב אותה ללא תנאי וכל הזמן. והיא בחרה לא להגיב זה אומר שהיא עשתה עליי איקס או שפשוט היא עדיין כואסת ובגלל זה בחרה לא לענות?
    מה לעשות לדעתך? אני צריך לדבר איתה או לחכות שהיא תעשה משהו? כששאלתי אותה אתמול כשזה קרה אז מתי נדבר אז היא אמרה לא יודעת איך אני גורם לי לחזור לתת בי אמון ופשוט לחזור לזוגיות שלנו.אני מפחד שהיא לא תענה לטלפונים שלי ולהודעות. מה הדרך הכי טובה לתקן שקר לבחורה?? אתמול כשזה קרה לא הפסקתי לבכות. אני אוהב אותה מכל הלב באמת תעזרי לי בתודה אורי
    ואם אפשר בבקשה לקבל תגובה כמה שיותר מהר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעדי.דחוף!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא לרדוף אחריה

עדי בדיחי
    14/06/2013

שלום אורי,

כפי שהסברתי לך קשה מאוד ליצור "טיפים" לזוגיות מוצלחת אם לא מכירים אותה לעומק- כל זוג והדינמיקה הזוגית שלו ולכן אם יש מצב בו הבעיות חוזרות על עצמן, יש לשקול להתייעץ באופן מסודר, עם איש מקצוע המתמחה בזוגיות.

כרגע הייתי מציעה להניח לה ולתת לה לחשוב לבד וליזום לבד התקשרות איתך. יתכן מאוד שהיא כועסת והיא תרגע, ואם תאפשר לה זמן היא תרגיש בחסרונך ותיצור איתך שיחה. כשהבחורה מרגישה "נרדפת" היא מתרחקת- וזאת עובדה, ככה אנחנו מטבענו. לא אוהבים כשכובלים אותנו.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לעדי

אורי
    15/06/2013

היי את צודקת ואכן היא שלחה לי הודעה ואמרה שהיא מתגעגעת אליי את לא מבינה כמה אני אוהב אותה ורוצה עתיד איתה ביחד אני מרגיש שהיא הבחורה שאני רוצה להתחתן איתה ולהיות מאושר שתהיה שבת שלום ותודה רבה על העצות העוזרות והמועילות
    אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף ביותר לעדי!

אורי
    25/06/2013

היי אני כבר לא יודע מה לעשות אני מאוד רוצה אותה ומאוהב בה עד כלות ואוהב אותה עד נשימתי האחרונה אני פשוט מרגיש אומלל ולא מאושר וזה כואב לי אני בוכה המון בגללה ויש לה קטעים שגורמים לי להרגיש רע עם עצמי ועם זה שהקשר הזה לא ייתקדם למקום שאני רוצה למשל היום דיברנו ובסוף השיחה היא שואלת אותי להתקשר אלייך לפני שאני נכנסת למשמרת? אז אמרתי לה בשמחה את מוזמנת אז בסוף היא לא התקשרה ואז אני התקשרתי לא ענתה אז שלחתי הודעה שבה כתבתי אמרת שתתקשר אבל כנראה שאיחרת או ששכחת אז שתהיה משמרת נעימה בייבי אני חייב לציין שזה נדיר שהיא לא מתקשרת אליי לפני משמרת שאאחל לל משמרת נעימה עכשיו השאלה שלי היא למה היא מתנהגת ככה עדי? כדי להוריד לי את הביטחון?למה? עשיתי לה משהו רע? עשיתי משהו רע בזה שהתקשרתי ושלחתי הודעה בגלל שהיא לא התקשרה?? אני לא רואה עתיד בלעדיה מה לעשות??? את חושבת שהיא רוצה אותי? שהיא אוהבת אותי??? בבקשה תעזרי לי איך לגרום לכך שהקשר שלנו יהיה מדהים אני יותר מידיי חסר ביטחון לגבי הקשר הזה.ופשוט מאוד מפחד לאבד אותה!!!!! תעזרי לי!
    תודה אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להעצים את עצמך בלי קשר אליה

עדי בדיחי
    26/06/2013

שלום אורי,

התכנים של הודעותיך חוזרים ומתעסקים ברמת הביטחון שלך בקשר והחשש מלעשות טעויות. הסיפור הוא לא האם היא התקשרה או לא, האם היא רוצה או לא. הסיפור הוא מה אתה משדר. כבר כתבתי לך בעבר, ככל שתרדוף- כך היא תתרחק. אני מבינה שאתה לחוץ על חתונה אבל לא זו הדרך להשיג אותה.

בגלל שאתה חוזר ומתעסק בדימוי העצמי שלך בתוך הזוגיות ובביטחון שלך, אני כן ממליצה לנסות להתייעץ ולקבל כלים, או ללכת לסדנאות לשיפור הביטחון. זה יכול מאוד לעזור לך להרגיש בטוח בקשר איתה, תנסה ותיווכח.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו