מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ דחוףנוגה20/06/2013
הי ,
אני בת 32 נשואה לבעלי 37 פלוס שני ילדים. בד"כ אנחנו רבים המון לפעמים על חינוך הילדים לפעמים חילוקי דעות בינינו ( לפעמים הוא מדי ביקורתי כלפי מה שאני ממש לא מקבלת ) עוד , אם יש ויכוח ביניניו נגיד התגוננתי הוא מפסיק אותי "די אל תתגונני עוד תפסיקי את הויכוח!!" אם אני מנס להבהיר עמדתי הוא נתפס בדעה שלו כאילו אני היא האשמה ולא מוכן אפילו לשמוע ממני עוד מילה!!!!! איך מתנהגים במצב הזה??.
נ.ב בקשתי ממנו ללכת לייעוץ כמה פעמים הוא מסרב.
אשמח למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני כיוונים
עדי בדיחי21/06/2013הי נוגה,
יתכן ומדובר בבעיית תקשורת "פשוטה" שנעוצה בנימה, בגישה, בניסוח שלכם זה כלפי זו ולהפך. לפעמים שינוי נוסח ונימה רגועה יכולים להפוך להיות לשיחה של ממש, ופחות לויכוח סוער.
למשל, "אני חושבת שיהיה נכון להשכיב את הילדים לישון כבר בשמונה, מה דעתך?" - כביכול נושא פעוט אבל יכול לגרום לחלוקי דעות. ברגע שאת לא "קובעת" אלא מבררת ושואלת, לצד השני קל יותר לקבל את הדברים שלך, גם אם הם לא נראים לו. בנימה של כבוד, את תופתעי לגלות שלמרות שהוא נניח לא יסכים לדברייך, הוא יקבל אותם ויהיה מוכן לבוא לקראתך- רק כי את מכבדת אותו ומתייחסת אליו אחרת.
ויתכן, ומדובר בבעיה שלא נעוצה רק בתקשורת אלא טומנת בחובה עוד משקעים מהעבר המשפיעים על רמת השיח ביניכם ולמעשה מאפילים על חינוך הילדים וכל תחום. יתכן ומרוב שאתם מורגלים לריב - זה הדפוס הקבוע. אם הבעיה היא כזאת לדעתך, אולי שווה לפנות ליעוץ - לבדך.. לקבל כלים, להפנים איזה שינוי צריך כאן וליישם בתוך הבית. כשמתחיל שינוי כזה, יתכן והוא יצטרף אלייך לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)