בעלי פינטז על חברה ...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעלי פינטז על חברה ...
    רווית
    25/06/2013

ביום שישי האחרון ישבנו כמה זוגות חברים ביחד, כאשר חזרנו הביתה בלילה בעלי התחיל ללטף אותי בחושניות רצה שאעשה לו ביד. הסתובבתי אליו ושאלתי מאיפה הדחף הזה פתאום, מה ריגש אותך? מה עשה לך חשק? ( נשואים 20 שנה וכמעט אף פעם לא יזם )
    אז ענה לי שהידבורים של אחת הבחורות על חוטני וחזיות הדליקו אותו ושהיא הייתה ממש יפה הערב וכוסית ושהתחשק לו לעשות אותה... בקיצור עלה עלי ועשה אותי ... הרגשתי ממש רע. מאז לא מפסיקה לחשוב על זה. אנחנו בתקופה של אחרי משבר בזוגיות עקב בגידה ריגשית שלו ( בעלי התאהב במישהי אחרת והיה לו קשר אינטימי אך לא מיני איתה במשך 5 חודשים ) . האם הפנטזיות/תחושות האלה נורמאליות?
    אשמח לעצתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי פינטז על חברה ...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העובדה שסיפר לך את זה בעייתית

עדי בדיחי
    26/06/2013

הי רווית,

לפי מה שאת מתארת לא מדובר ביחסים תקינים שלך ושל בעלך. אתם אחרי משבר אמון, מראש לא היו ביניכם יחסים אינטימיים מיוזמתו ועכשיו זה..

אני חושבת שהתחושה שלך לגיטימית. ראשית, גם אם זה מה שעובר לו בראש אני לא בטוחה שהיה נכון לספר לך את זה באופן הזה, זה כמובן עלול להרחיק אותך יותר ויותר. מעבר לזה, אחרי משבר מן הראוי לעבוד על הקשר ופחות לזלוג לצדדים, גם אם הצדדים נראים טוב..

אז התשובה שלי מתחלקת לשניים- אם את שואלת האם זה טבעי שהוא מפנטז- בהחלט, לצערנו או לא, זה קורה, וזה קורה גם בזוגות נאמנים זה לזו. החלק השני של התשובה שלי מתייחס לרקע שאת מביאה- המשבר, היחסים האינטימיים והעובדה שהוא מדבר איתך באופן הזה. לכן כאן לא הייתי עוברת הלאה אלא באמת מנסה לגרום לו להבין מה בדיוק את הרגשת בכל המהלך הזה. אם הוא מעוניין בקשר ובנישואים- הוא חייב להפסיק "להתהולל" הן רגשית והן פיזית. יש לבדוק מה בדיוק הגורמים- האם הוא לא נמשך, האם הקשר לא מספק אותו ומדוע זקוק לפיתויים מהצדדים - הרי יש להשקיע בקשר ולעודד תשוקה מתוך הקשר עצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו