מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלת התייעצותy26/06/2013
כשגבר אומר שהוא לא מחפש משהו רציני כרגע, האם דעתו יכולה להשתנות עם הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתרחק
עדי בדיחי26/06/2013שלום Y,
יכולה להשתנות כמו כל תשובה אחרת. אבל במצב כזה יש 2 הנחות- האחת שהוא לא מעוניין בקשר רציני ויש להאמין לו לזה ולא לרדוף. השניה שפשוט לעזוב אותו לנפשו ואם ירצה- שהוא יפנה אלייך. כי תשובה כזאת היא בעצם תשובה של "תודה אבל לא תודה."
המשיכי הלאה ומצאי לך מישהו רציני שישמח להשקיע בך, "יגעת ומצאת תאמין."
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה מישהו?...
y26/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי המילה "כרגע" היא משמעותית
דורית כהן27/06/2013שלום לך Y, לדעתי הוא מאוד מדוייק: לא מחפש משהו רציני "כרגע" - זה בדיוק אומר שהוא משאיר את האופציה לעצמו לשנות את דעתו.
אם למשל היה אומר לך: "תדעי לך שאני לא מחפש קשר רציני" - ניסוח כזה הוא הרבה יותר קיצוני וגורלי. ברגע שהוא הוסיף את המילה "כרגע" - הוא משאיר את הפתח.
אלא מה הבעייה?
שאי אפשר לדעת כמה זמן זה ייקח.
יתכן שאם הוא יתאהב חזק - דעתו תשתנה.
יתכן שהוא פגוע מקשר מתמשך קודם וקיבל החלטה פנימית שעכשו הוא רוצה להתנסות בתקופת רווקות הוללת.
לפעמים זה קשור לכך שבן אדם לומד ורוצה להשקיע עצמו במבחנים ובעבודות ויודע שלהתחיל עכשו קשר חדש פירושו להשקיע המון זמן שאין לו, אז הוא "מחסן" את עצמו מפני טענות עתידיות של הבחורה על אי השקעת זמן.
מקווה שהועלתי בכיוונים שכתבתי לך. בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מדוייקת להפליא
y27/06/2013הוא בדיוק סיים קשר כנראה לא בצורה יפה לפני כחודש כי כשהוא סיפר לי על זה הוא היה נשמע קצת בחרטות אבל מצד שני יום אחרי שיצאנו לדייט מדהים יש לציין, הוא לא הפסיק לסמס לי ולהתקשר אליי כל השבוע מאז. זה משגע אותי... אבל בסוף החלטתי להעמיד אותו במקום אחרי שהיינו אמורים לצאת לבילוי ביחד והוא החליט לצרף חבר שלו וידידה בלי לשאול אותי פשוט הציב עובדה ואז הבנתי שכנראה השלתי את עצמי שהוא רוצה להיות איתי לבד. :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)