מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשר קשהצ26/06/2013
הכרתי בחורה מדהימה טוב לנו ביחד היא הבחורה הכי מדהימה שיצא לי להיות איתה הבעיה שזה צא כל כך בעיה שהיא עם בעיות שמעיה ויש לה גם בעיות בדיבור טוב לי טוב לנו אני מפחד שזה ישפיע בעתיד ואני מפחד שאנשים אחרים לא יקבלו אותה אני משתגע כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתגבר על הרושם הראשון, והכל מסתדר
דורית כהן27/06/2013צ היקר, לדעתי אם היא הבחורה הכי מדהימה שיצא לך להיות איתה - עליך לשמור עליה.
אנשים עם מגבלות מסויימות בדרך כלל מתמודדים עם הרבה יותר בעיות בחייהם ועל כן הרבה מהם מפתחים יכולות יוצאות דופן שמפצות בצורה מדהימה על המגבלות שלהם. כמו למשל שעוורים נעשים מוזיקאים (חוש השמיעה) מעולים, או שחוש המישוש שלהם משתפר ביותר. אנשים עם בעיות שמיעה - מפתחים יכולת לקלוט שפת גוף והבעות ויש להם אינטואיציות חזקות כי הם חייבים להסתמך על משהו שהוא בנוסף לשפה המילולית.
חשוב על כך שאם היית מכיר מישהי ללא מגבלות - במשך הזמן היית מגלה שהיא לא מושלמת באישיות שלה. לכל אחד יש פגמים ומגבלות באישיות, וכאן המגבלה היא ידועה מראש וחיצונית, גלוייה. אתה יודע מול מה אתה עומד.
אם אתה מאוהב, ואתה רואה שאתה מגלה בה יותר ויותר דברים שאתה אוהב - ככל שאתה מכיר אותה טוב יותר - לדעתי עליך לשמור על זוגיות כזאת, וברגע שאתה תהיה שלם איתה - חבריך יקבלו אותה.
מנסיוני, אחרי שמכירים מישהו לעומק ומחבבים אותו - בוודאי אם ממש אוהבים אותו - הפגמים החיצוניים נעשים יותר ויותר קטנים בעיניך, ומפסיקים להפריע עם הזמן.
יש נקודה אחת שצריך להיות מודע אליה:
שמתי לב לכך שכאשר בני הזוג רק עם עצמם - המגבלה כלל לא מפריעה, ואילו כאשר אתה נמצא איתה בחברה - אז פתאום אתה נעשה יותר מודע ורגיש לקיומה של המגבלה, ואתה חושש איך אנשים יקבלו אותה, ואולי גם מה יחשבו עליך שאתה איתה.
אני מציעה- סמוך על אנשים. כמו שאתה לא נרתעת והתקדמת והכרת אותה ואהבת אותה - זה יקרה גם לחברים שלך. צריך רק להתגבר על הרושם הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית
צ28/06/2013זה בידוק ההרגשה הנקודה שציינת כשאני איתה אני מרגיש שהכל רגיל שאין שום מגבלה אבל כשאני יושב בקבוצה כולם ביחד אננ חושש מה יגידו ומצד אחד לא ממש אכפת לי טוב לי טוב לנו אבל עדיין משהו עוצר אותי אבל אני ממש לא רוצה לעצור יצאתי עם הבחורה במשך שנציים וחצי ואיתה רק התחלנו אבל זה זה פשוט זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי.
רון27/06/2013אין שום בעיה.
זוגתי כרגע סובלת מבעיה באוזן אחת לא שומעת טוב.
וידידה מהלימודים כבדת שמיעה עם מכשיר שמיעה התחתנה יש לה ילד מקסים ובעלה שומע והוא אדם רב פעלים.
הכל אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההרגשה
צ28/06/2013זה משמח לשמוע שאנשים לא נעצרים מהפחדים וממשיכים הכי טוב באמת לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)