שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נועה
    29/06/2013

היי,אני אספר בקצרה.

אני יצאתי עם בחור במשך כשמונה חודשים.
    אני מודה שלא הייתי כנה איתו (למען הסר ספק- לא בגדתי וגם לא חשבתי לבגוד בו,הייתי נאמנה אליו בכל השמונה חודשים הללו וגם לא מדובר בחוסר כנות שבה נפגשתי עם בנים אחרים במהלך הקשר ), כיון שבתחילת הקשר באמת פחדתי להרוס את הקשר ובהמשך הקשר פחדתי ממנו.
    ובעקבות החוסר כנות הזאת הוא התחיל לקלל ולהשפיל אותי.
    האם לדעתכם זו תגובה לגיטימית לחוסר כנות מצידי? האם גבר כזה אלים מטבעו? או שזאת רק אני שהוצאתי את הצד המכוער הזה? כי לפי מה שהוא אמר לי , הוא מעולם לא קילל או השפיל אישה (הייתה לו חברה 8 שנים לפניי והוא אמר שהוא בחיים לא קילל אותה)

תודה,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה מוגזמת ולא מוצדקת

דורית כהן
    30/06/2013

שלי היקרה, קצת קשה להבין על מה לא היית כנה איתו, ומה עורר את זעמו.
    אבל זאת לא הנקודה. עצם העובדה שהוא נוקט ביחס כזה - מגלה את פרצופו האמיתי.

זה נכון שלא בסדר מצידך לשקר או להסתיר, אבל אין ספק שגם מצידו - להשפיל ולקלל אלו לא דברים שאפשר להרשות אותם במערכת יחסים.
    אילו זה היה משהו חד פעמי ולא חוזר על עצמו - רק בתגובה למה שהתגלה לו - עוד הייתי עוברת על כך בהבנה. בתנאי שהוא יכיר בטעות ויתנצל.אבל אם את רואה שזה חוזר על עצמו - עלייך לשאול את עצמך אםנכון לך להישאר בקשר איתו.

אגב, קשה לי להאמין שהוא לא קילל ולא השפיל את החברה הקודמת שלו.
    תגובות מסוג זה יוצאות לאור בכל קשר עמוק, ועל כן אני מפקפקת במה שהוא אמר לך שזאת הפעם הראשונה שהוא מגיב בצורה כזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא תמיד אמר

נטע
    30/06/2013

שהתגובות האלה נבעו בגללי, באשמתי.
    במקרה אחד הוא רצה לדבר איתי כשהיה ממש ממש עצבני, ולא הסכמתי לדבר איתו כי לא רציתי לשמוע צעקות וקללות בטלפון, אז הוא פשוט איים עליי שהוא יפרסם תמונות שלי לאנשים שאני מכירה. ורק כשעניתי לו הוא אמר שהוא לא באמת התכוון לעשות את זה..
    האיומים האלה קרו לא פעם אחת.

ובמקרה נוסף, שבו סוף סוף עמדתי על שלי ואמרתי לו כשהוא היה אצלי בבית "או שתדבר אליי יפה או שתלך מפה" הוא קם והלך, ולא הפסיק לנבוח עליי שאני לא בסדר, ולא מתנהגים כמו שהתנהגתי, אף על פי שהוא דיבר אליי בצורה לא יפה (הוא ראה תמונות שלי מחו"ל לפני כשנתיים, כשהייתי רווקה, והצטלמנו בשביל הכיף עם בחורים- למען הסר ספק, לא עשינו שום דבר אינטימי עם הבחורים הללו, הוא פשוט התחיל לגחגך ולומר לי "אתן מתנהגות כמו השרמו*** האלה שמתנהגות שונה בחו"ל" ו "אל תתנהגי כמו סתומה" ו" סתמי את הפה שלך").
    כל פעם כשאמרתי לו שהוא לא בסדר ואני רוצה להיפרד הוא ענה ב" מה את מרגישה גיבורה כי את ליד אנשים? למה מי את? חתיכת אפס".

והיו עוד מלא מקרים ..

והקטע המצחיק הוא שעם אנשים אחרים, במיוחד עם בנות, הוא מתנהג אחרת לגמריי.
    כולן חושבות שהוא בחור מקסים ונהדר ומדהים שכל בחורה רוצה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והקטע המצחיק הוא

נטע
    30/06/2013

שעם אנשים אחרים, במיוחד עם בנות, הוא מתנהג אחרת לגמריי.
    כולן חושבות שהוא בחור מקסים ונהדר ומדהים שכל בחורה רוצה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגביי המקרים הנ"ל

נועה
    02/07/2013

עשיתי משהו לא בסדר, לדעתכן? פעלתי לא טוב ולא נכון?

תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו