אחת שלומדת איתי בקורס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אחת שלומדת איתי בקורס
    אלי
    30/06/2013

היי,
    אני כרגע לומד לאיזה קורס שבכוונתי בהמשך לעבוד בתחום. פחות או יותר ממהתחלה שם נדלקתי על איזו בחורה ולאחר זמן מסויים הצעתי לה לצאת איתי. היא דחתה אותי והיה עלי לשמור מרחק כמה שאפשר. ביום חמישי היה לנו שיעור נוסף והיא וחברה שלה גם היו.
    עכשיו בכיתה יש לי גם חבר שהכרתי שמה, בחור טוב ואדיב ובאותו היום שאלתי אותו אם הוא רוצה שאקנה לו משהו מהמזנון, אמרתי לו שאני במילא הולך לשם. הוא אמר שאין עליו כסף אז הצעתי להזמין אותו. קניתי לו טוסט ואני אכלתי סנדוויץ' ... עכשיו כשחזרנו לכיתה מהר מפחד שהמרצה יתחיל בשיעור המרצה קצת התעכב ולכן השיעור עדיין לא התחיל אז אכלנו חלק מהזמן גם בכיתה.

אותן 2 בחורות הסתכלו ככה מהצד ונראה שמשכתי את תשומת ליבן הם רצו תשומת לב. בסוף הם ניגשות ושתיהן צוחקות עלי שאני הזמנתי אותו לדייט, ושזה שהזמנתי אותו נראה כמו הומו. האמת שלא נפגעתי, אלא יותר היה בי כעס ומחשבה שהן ככה מביאות מכה מתחת לחגורה כי הם ראו שעם אותו חבר אני צוחק ומספר לו דברים מעניינים ( באותו רגע הם פשוט הרגישו שהן רוצות להצטרף אלינו גם כך זה היה נראה) ...

עכשיו רציתי להבין מה הקטע? הרי הצעתי לאותה בחורה לצאת והיא דחתה אותי, האם זה שהן עכשיו מצחקקות על זה שאנחנו הומאים זה בנסיון שוב לעורר את תשומת הלב אליה?? ואני כמעט בוודאות יודע שגם אם אציע לה שוב לצאת היא תסרב..
    האם יש דפוס כזה אצל בנות שאם הם לא רוצות אז שאף אחת לא תרצה אותי גם, מעין שליטה בכל מי שמתקרב אלי?? ולא רק זה אלא גם שחברים שאני נותן להם יחס ותשומת לב מפריע להם והן חשות קנאה??

תודה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחת שלומדת איתי בקורס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בסביבה חדשה כולם קצת לחוצים

דורית כהן
    30/06/2013

דניאל היקר, לצערי בני אדם, ונשים באופן מיוחד, נוהגים להסוות את רצונותיהם האמיתיים, ולשחק על פי כל מיני קודים שכביכול שומרים עליהם. כביכול בהתנהגויות האלו הן מכריזות על עצמן - אני לא מעוניינת/ אני שווה יותר ממך / וכו'...אלו התנהגויות שנותנות להן אשליה של כוחניות ויכולת לשחק עם גברים ממקם של שליטה עליהם.

אני מציעה לך לא לקחת זאת ללב.

דמיין לעצמך שכל אדם בסביבה שלך - סביבת הלימודים החדשה - קצת חושש איך יראו אותו ואיך יקבלו אותו ולא מתנהג בטבעיות בשלב זה. לאחר זמן אנשים יתחילו להשיל את התחפושות הראשוניות שלהם ככל שהיה יותר חיכוך ויותר היכרות.

לדעתי אתה הזמנת את הבחורה לצאת איתך מוקדם מדי. זה כן מתאים לעשות בהקשר של היכרות חד פעמית בבר, למשל. כלומר כאשר אתה יודע שיש רק הזדמנות אחת להיפגש ולא יותר.
    לעומת זאת, כאשר אתה לומד עם מישהי, והיא מוצאת חן בעיניך, עליך לחפש הזדמנויות ליצור איתה מפגשים "אקראיים". כי כאן אין את הסכנה שיותר לא תפגוש אותה ותפספס אותה. בנוסף, אתה יכול לנצל את העובדה שאתם נפגשים הרבה, וללמוד עליה יותר. אולי תגלה שהיא לא כך כך שווה כמו שהיא נראתה בעיניך לראשונה.
    אני מציעה לך להיות נאמן לעצמך, לעשות מה שנראה לך נכון, ולא לקחת ללב התנהגויות ילדותיות. עשה דברים שאתה מרגיש נכון איתם, ותחליט בעצמך מה נכון ומה לא, תוך הקשבה לאנשים שאתה מעריך אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו