התנהגות לא מוסברת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • התנהגות לא מוסברת
    הגר
    02/07/2013

    היי.אני בת 32והייתי בזוגיות במשך חודשיים עם בבחור בן גילי.למרות הרבה ספקות שהיו לי בקשר הרשתי לעצמי להתחילמלחשוב קצת יותר ברצינות על הקשר,בייחוד לאור ההתנהלות הטובה שלו בעניין החיזור.כמה ימים לפני המחזור(אני נעשת אובר רגישה ואני לולה את ההתנהגות הזאת בעיקר בזה)היינו אאחרי יחסים אינטימיים ואמרתי לו שהוא לא כמו כולם(רק אלוהים יודע למה התחלתי את הקשקוש הזה)והוא ענה ,אני כן כמו כולם.מה איתך את כאזת דביקה והרי אף פעם לא היית כאזת.לא יכולתי להתמודד וקמתי והלכתי.הוא די היה המום והתחיל לצחוק במבוכה.יום למחורת שלחתי לו הודעה שקצת התבלבלתי אתמול ואחזור אלעו עוד שבוע.כמובן שלא הצאפקתי והתקשרתי בערב ,והוא לא ענה ,כתבתי לו הודעה בפייס וכתבתי לו שחשבתי שיש מעבר והתגובות שלו פשוט הממו אותי -"אין צורך בתגובה היה שלום."ראיתי שקרא את הדברים .הבעיה שזה מטריף אותי שככה זה נגמר!אני רוצה שגם אם לא ,שיגיד לי שיהיה קלוג'ר !מה עושים?מחקתי את הטלפון כדי לא לבייש את עצמי אבל כל מה שבא לי לעשות זה חלכת אליו עכשיו .בגלל שאהי מכבדת את עצמי אני נמנעת מכך.כואב לי.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות לא מוסברת

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • כעבור יומיים - עצתכם-

    הגר
    03/07/2013

    הלא יאומן קרה והוא שלח לי הודעה, דיברנו והאו אמר שמעולם לא ראה אותי כמשהו רציני. ואז התעצבן, ניתקנו והתחילו תחלופי עלבונות שלא מהעולם הזה. אני לא מאמינה על עצמי שירדתי לתחתית ככה, ולא הפסקתי את זה כבר מההתחלה. אולי זה ההלם, אולי זה העצב, אולי זו ההתלהמות. אני באמת בשוק. כתבתי לו לסיום שלעולם ירשם בספר השחור שלי. מסקנה? לא תמיד כדאי לתלות הכל בי , לא כל הרעות החולות באות ממני. יש אנשים מוזרים בעולם הזה והשאלה היחידה שיש לשאול פה היא למה אני מושכת את הבחורים האלה לחיכי. אשמח לתגובות

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לבחון את הדפוסים הקבועים שלך

    דורית כהן
    04/07/2013

    הגר היקרה, קראתי את שתי ההודעות שלך, ושמתי לב שהיה לך חשוב שיהיה ביניכם קלוז'ר - שיחת סיום והבהרות, על מנת שלא יישאר איזה קצה חוט שיציק לך הרבה זמן.
    ואכן על פי ההודעה השנייה שלך - הוא חזר אליך והבהיר לך שהוא מעולם לא לקח את הקשר הזה ברצינות.
    במקרה פשוט נתקלת בגבר שיודע לחזר - וזה גרם לך לחשוב שהוא כן רציני. אני מודה שיש בכך משהו מטעה, כאשר מישהו מחזר היטב - זה מעביר מסר שהוא להוט ומאוד רוצה. אבל יתכן שאצלו זה "פק"ל" וכזה הוא, וזה לא מעיד על עומק כוונותיו...הרי אנשים הינם שונים זה מזה, וגם בהיבט הזה של היכולת לחזר.

    לדעתי היו לך כאן ציפיות גבוהות, וכאשר זה לא קרה - הבעת את האכזבה שלך בצורה כזאת שלחצה לו על הכפתורים הרגישים שלו, וזה הבריח אותו.

    אבל אני חושבת שגילית עד מהרה את החלקים הגרועים שבו, ולמה הוא מסוגל כאשר הוא כועס. הקליפה הדקה של החיזור הנעים נסדקה מהר מאוד, ואת יכולה לשמוח שגילית את פרצופו האמיתי מבלי שהתאהבת ממש ולבך על כן לא נשבר.

    לגבי מה יש בך שמוצא דווקא גברים כאלה - על כך אינני יכולה לענות לך.
    זוהי שאלה שראוי לשאול אותה במסגרת מעמיקה יותר, להכיר אותך, את שורשייך כילדה, את אופי הקשרים שהיו לך, ואז - איש מקצוע טיפולי יכול לעזור לך לראות דפוסים הרסניים שקיימים אצלך ולבחון דרכים שונות - גם איך לבחור בני זוג וגם איך לנהל את התקשורת איתם.

    מה שכבר בולט לי ממה שכתבת - זה שאת רגישה ופגיעה ומגיבה מן המותן ולא שוקלת את דברייך. אימפולסיבית - לטוב ולרע. כי בתחילת קשר חדש - צריך לדעת להיות קצת זהירים ולא להגיד כל דבר שעולה לך. משום שאת לא יודעת עדיין למה הוא רגיש ומה מקפיץ אותו.
    אנשים בדרך כלל צוברים רגישויות ככל שהם מתבגרים, וככל שהיו ביחסים משמעותיים שפגעו בהם. כל מערכת יחסים שהסתיימה לא טוב משאירה צלקות רגישות, ואז - בקשר חדש - אם מישהי לוחצת על נקודה רגישה שמזכירה לו התחלות של ריבים שהיו לו עם אקסיות - הוא מגיב כבר ממקום מאוד חשדני. זה ישר מקפיץ לו את הדמות של האקסית וזה מוריד לו - גם מבלי שהוא יהיה מודע לכך...

    לסיכום, אולי שווה לך ללכת למספר פגישות אצל פסיכולוג/ית כדי להיות יותר מודעת לעצמך ולצאת מדפוסים קבועים שמזיקים לך אפילו בלי שאת ערה להם.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אני מודה לך מאוד

    הגר
    05/07/2013

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו