קר שם בחוץ אבל...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קר שם בחוץ אבל...
    קרן
    03/07/2013

הייתי בחיי בזוגיות, יצאתי חודש פה חודשיים שם כמה פעמים 5 ומעלה, אבל לא יותר מ10 והייתי חצי שנה עם בחור ושנתיים וחצי עם אחר ועם הנוכחי 4 חודשים.
    כשאני רואה חברות או מכרות שלא בזוגיות אני שמחה על מה שיש לי, במקום לעבור מאחד לשני, שיש את האחד הנוכחי, שיש עם מי לדבר שיש למי לחזור שיש מי שדואג ואכפת לו שיש עם מי להיות שיש את היציבות הזו
    אבל יחד עם זאת, גם בתקופה הזו שאין ממש כסף ויש לימודים על הראש ומרגיש שבעיקר רואים סדרות ביחד, וכבר הביחד אינטנסיבי אז יש קצת שעמום ואין הרבה על מה לדבר, והבחור מוכר את יודעת מה הוא יעשה גם במיטה...
    דווקא אז הבחוץ קורץ קצת, כשפתאום בחור מתחיל איתי, ואפילו קצת נלחם עליי
    זה מאוד מאוד מחמיא, ומדברים שעה וחצי ושיחה זורמת, ויש התרגשות.
    אבל הרי גם איתו עוד כמה חודשים אולי יהיה פחות על מה לדבר וגם הוא יהיה מוכר
    וגם איתו תהייה השגרה...

אני יודעת את זה, והחבר מקסים ואוהב ודואג אבל איך לא לחשוב כשמתחילים איתי
    אולי אני מפספסת משהו טוב אחר, קשר אחר לגמרי שיהיה לי אפילו יותר טוב מתאים ונכון
    איך לחזק ולגלות עוד עם הבחור איתו אני נמצאת בקשר?
    הרי בסופו של דבר אני לא רוצה כל חצי שנה לעבור מבחור לבחור עד גיל 100..

וגם העניין שאני תמיד יוצאת עם בחורים שפחות מושכים אותי... ואחרי תקופה מתחילה לשאול את עצמי שאלות... שאני סוג של מתפשרת, ויכולה להשיג בחורים שיהיו יותר הטעם שלי וגם כמו שאמרתי כשיש את המפגש עם העולם, ולא בסביבה הביתית, יש פיתויים ומחשבות למה אני עם בחור שלא מספיק עושה לי את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קר שם בחוץ אבל...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללכת על מישהו שבאמת ראוי

דורית כהן
    04/07/2013

קרן היקרה, היטבת לתאר את שני הצדדים של הזוגיות: מצד אחד הבטחון והנינוחות שזה מקנה, ומצד שני הכניסה לשיגרה חסרת התרגשות.
    אבל בסוף דברייך הוספת משהו חשוב: כתבת שאת נוטה להתפשר ולבחור מראש בני זוג שהינם פחות ראויים לך. ואז חלק מן ההישאבות שלך החוצה זה בגלל המחשבות שאולי תמצאי בחוץ מישהו ראוי יותר. כלומר את יוצרת מצב "מוחי" שבו לא רק הריגוש החדש מושך אותך, אלא גם הראש וההגיון תומך בחיפוש חדש...

לדעתי עלייך לנסות פעם אחת לכוון גבוה! אם הבן זוג הנוכחי אינו מספיק טוב בשבילך, ורק מהווה משהו נוח ומפיג בדידות - אל תישארי שם. עם הזמן זה רק יהיה יותר גרוע, ואת מזיקה לשניכם.

צאי ממעגל הקסמים שאת מכניסה את עצמך אליו! מעניין מה זה יוציא ממך כאשר תבחרי מישהו שאת מרגישה שהוא באמת שווה? יתכן שתגלי בתוך עצמך דברים שלא היכרת, שיצליחו להעמיק את האינטימיות הרגשית שלכם, וליצור קירבה מסוג אחר,לא רק נינוחות ובטחון. יתכן ותגלי שהוא מעשיר את עולמך, שאת מלאת התפעלות ממנו יותר ויותר ככל שתכירי אותו יותר, כך זה אמור להיות, לא ההיפך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו