שיא בכפיות טובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שיא בכפיות טובה
    חיים
    09/07/2013

היי לכולם אין אני מאשים את אף אחד חוץ ממני בהפתעה שציפתה לי לאחר 3.5 שנים של נתינה בלתי פוסקת של אהבה כספים כיסוי חובות אישים כ25.000 שח יחס חם בישולים הכנת ארוחות עד צביעת השעיר הרמתי אותה ממצבים קשים היתי לצידה בתמיכה 24 שעות ביממה ולאחר שהמשפחה שלה הילדה שלה הסיטה אותה נגדי ומה קיבלתי מתנה גדולה ממנה בצורה של אלימות כלפי דחיפות ותלונה במשטרה על מעשים נוראים איזה נאיביות וחוסר תשומת לב לקרוא את הבאות אני עדין מאמין נם לאחר כול זאת שיש סיכוי למצוא את המושג "זוגיות" אני אוסף כוחות מתקן את השברים וממשיך הלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיא בכפיות טובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאסוף כוחות

עדי בדיחי
    10/07/2013

שלום חיים,

כואב ומצער לשמוע.. אני מקוה שאתה אוסף כוחות להמשיך הלאה, וכן מאמין שזוגיות מתאימה תגיע. לצערנו לא כולם יודעים להתמודד עם זוגיות, ולפעמים כאשר יש מצוקה נפשית קשה או זוגיות עם אדם שיש לו בעיות ואינו יודע גבולות, כמובן הפגיעה היא גדולה.

ממליצה לך להתייעץ עם אנשים שעברו דבר דומה וכמובן להיעזר בעורך דין וכל מה שצריך כדי להגן על עצמך.

בברכת הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חיים
    11/07/2013

תודה נאמר לי שאני צריך לחכות לאישור של המשטרה מה ההחלטה שלה ועם זה לגשת לעורך הדין לטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה רבה

עדי בדיחי
    12/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו