עזרה... בבקשה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה... בבקשה...
    אני
    21/07/2013

שלום רב,
    אנחנו נשואים 6 שנים. בשנה האחרונה בעלי התחיל לטפח את חייו האישיים: הוא רזה במשקלו באופן קיצוני, החל לטפח את הגוף וכו.
    כמו כן, יש הסכם מתחילת הנישואים שהוא יוצא פעם בשבוע למפגש עם חברים. התנגדתי בהתחלה אך לבסוף הסכמתי.
    בקנה האחרונה הוא החל ללכת לחדר כושר שלוש פעמים בשבוע, כלומר שלושה ערבים, בנוסף למפגש עם החברים.
    הוא לא מוכן לוותר על כך או לדלל את היציאות מהבית.
    יש לציין, כי אני אדם חברותי ופתוח וגם אני בעד חיי חברה מעבר לנישואים, וגם אני אוהבת להיפגש מדי פעם עם חברות אך יש לי תחושה שבעלי יוצא יותר מדי פעמים בשבוע ושהדבר בא על חשבון הזמן המשותף שלנו יחד.
    כאשר אני מנסה לשוחח עמו על כך נוצר ויכוח.
    יתר על כו, נראה כי בוא נוטה לעיתים להוסיף בילויים- למשל ללכת לאכול אחרי חדר כושר וכד׳.
    אשמח לשמוע מה דעתך על כך...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה... בבקשה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני -

בני
    22/07/2013

היי

אם את מרגישה ש"פתחי היציאה" שלו רבים מידיי ובאים על חשבון הזוגיות שלכם תזמיני אותו לפגישה באווירה נעימה ונינוחה ותדברי על הקושי שלך - על ההפסד האישי שלך - על ההפסד שלכם כזוג!
    דברי בשפת ה"אני" והשתדלי להימנע עד כמה שאת מסוגלת...מלומר לו מה עליו לעשות או לא לעשות - פשוט תציגי לו את הדברים מהמקום שבו את נמצאת.

אם הוא יטען > אז מה את רוצה שאני לא ייצא ויאבד את התחביבים שלי - או את רוצה שאני יהיה רק בבית כל היום - לחנוק אותי וכו' -
    תאמרי לו את המשפט הבא שוב ושוב > אני שמחה שיש לך לאן לצאת - שמחה שאתה מוצא תחביבים ועניין - זה כייף לי שאתה מתמלא ממקורות נוספים אבל...אנחנו צריכים לחשוב ביחד ולתכנן את זה נכון כך שזה לא יבוא על חשבון הזוגיות שלנו!
    משפט קצת ארוך אבל אמור לעשות את העבודה - בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לדבר ולחשוב על "איך" לדבר

עדי בדיחי
    25/07/2013

שלום לך אני,

אני מסכימה עם המילים של בני. אני חושבת שיהיה נכון למצוא את הנוסחה והתוכנית המתאימה לכך שכן יהיה לו זמן לבלות (שזה חשוב) ועם זאת שזה לא ינגוס בזוגיות שלכם.

מה שחשוב הוא שהנושא הזה יהיה מדובר ויהיה על השולחן. אם את שמה לב שהוא נפגע או שנוצר ויכוח- יש לבדוק איך לפנות אליו, אולי לשנות ניסוח, אולי לפנות אליו בזמן מסוים (למשל כשהוא רגוע, אחרי מקלחת ואחרי ארוחה טובה), לשים את מוקד ההרגשה אצלך ולא אצלו. למשל -איך את מרגישה ומה לך קשה ולא "אתה ככה וככה"...

אני רוצה להאיר נקודה נוספת- ללא קשר אליו כדאי שגם את תטפחי תחביבים כאלו ואחרים, על מנת שתחושי שגם את מתפתחת בזכות עצמך.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו