מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מערכות יחסים שאלהשיר22/07/2013
היי יש לי שאלה שדי מציקה לי בזמן האחרון אני בת 23 וכל הקשרים שהיו לי עם גברים היו לפרק זמן קצר ביתר שלוש חודשים בערך.. לא יודעת למה זה לא שאני לא אוהבת את אותו בחור היה מקרה שממש התאהבתי והייתי בטוחה שאיתו זה לתמיד אבל שוב מצאתי עצמי אצל מישהו אחר.. אני משתעממת מהר ומרגישה מתוסכלת כאשר אני מתחילה קשר עם גבר הכל כל כך בסדר וממש כיף לי אבל ככל שהזמן עובר אני מרגישה שבא לי להחליף והיו מקרים שהייתי אפילו בוגדת.. איני יודעת לענות לעצמי על השאלה האם זה נורמלי?? כאשר אני נמצאת בקשר עם בחור במשך כמה חודשים ואז איזה בחור נאה מנסה להתחיל איתי ברחוב אני ישר זורמת איתו אני מרגישה שבא לי לנסות משהו אחר.. ואיני חושבת כלל על משהו לא בסדר שאני עןשה.. מה זה אומרעליי ?? יכול להיות שיש לי אובססיה למין?? או לגברים?? משהו איתי לא בסדר איך כל חודש בא לי גבר אחר .. ממה זה יכול לנבוע לממה איני יכולה להחזיק קשר ארוך עם מישהו?? אני מודה שיש לי חולשה לגברים שנראים טןב אבל בכל זאת המצב די מציק לי לאחרונה.. אשמח לעצה לצופה מן הצד ממש צריכה עזרה מה דפוק אצלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי אפשרויות
עדי בדיחי23/07/2013שלום לך שיר,
בגדול אני רואה 2 אפשרויות:
1. לאור גילך הצעיר, דבר שהחלט מתאים לשלב זה של חייך- את לא ממש בשלה למערכת יחסים רצינית. רוב הצעירים בגילך אוהבים וצריכים להתנסות בכל מיני סוגים של מערכות יחסים, לראות ולהכיר את העולם הזה מקרוב עד שמתגבשת לה בשלות רגשית לעמוד בכל הסטרסורים של מערכת יחסים "רצינית". יתכן וזה מה שעובר עלייך- שאת מבינה, מנסה, ורוצה להמשיך הלאה.
2. אפשרות אחרת והיא קצת יותר מורכבת, היא מאפיין אישיותי שיש לך ויש לברר מה הגורם שלו - מה פשר העינין שאינך מרגישה שאת יכולה לשהות ולהיות נאמנה למערכת יחסים יציבה אחת, והאם את מכירה את הסימפטום הזה (של נטישת קשר ורצון עז למשהו אחר) בעוד תחומים בחייך.
אם האפשרות השניה נראית לך סבירה יותר, ואם כבר הגעת הנה ואת מרגישה שמשהו לא בסדר, משהו "דפוק", אולי כן כדאי שתנסי ללכת לטיפול פרטני של כמה פגישות, לברר בכלל האם זה הכיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)