מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לקבל תשובה בהקדםאביה25/07/2013
אני נשואה 7 שנים פלוס ובהריון שני מה שקורה בעלי נהג משאית עובד מאוד קשה וימים על גבי ימים הוא לא חוזר לבית אני שככה התפטרתי מהעבודה לפני שנה והעדפתי לטפל בבני ושמעלי ידאג לכל עניין הכסף.מה שקורה הוא תמיד מתלונן שאין מספיק כסף בבנק והוא אף פעם לא מצליח לחסות את המינוסים וכו...
ממזמן הפסקתי להתיחס לתלונות שלו כי אני לא מבזבזת חוץ מאוכל ומידי פעם לדברים שאני צריכה לבית וכמובן שזה צריך להיות במבצע
אני בטוחה שאישה אחרת הייתה אוכלת אותו חי ממזמן והייתה מתלוננת בחזרה
אני לא יוצאת ועושה ציפורים כל חודש,לא צובעת את השער במספרה אלה בבית לבדי ועוד המון דברים שנשים אחרות עושות אם זה מידי פעם לצאת לחופשה משפחתית לסוף שבוע או סתם לארוחת ערב או לפאלפאל כשאני שואלת איפה הכסף שהוא עובד כל החודש הוא עונה שזה הולך למינוס ואם אני לא סומכת עליו הוא יכול להראות לי אבל אף פעם לא הראה
בכל אופן הוא אחד שלא מספיק להתלונן ואני עם כל התסכול שכבר לא יודעת מה לעשות מפחדת להתאמת איתו כי אני יודעת שבסופו של דבר אני מסוגלת לקחת את הדברים וללכת
מה אני יכולה לעשות כדי לפתור את הבעיה הענקית שנוצרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר השערות
עדי בדיחי25/07/2013שלום שרונה,
2 דברים:
1. נוצר הרושם, אולי אני טועה, כי אין שקיפות לגבי ההוצאות וההכנסות שלכם. אולי מדובר בחשבונות נפרדים מבחירה או שמדובר בחשבון משותף שרק לו יש את הגישה אליו (?), בכל אופן נראה שהדבר הזה מעיב על המצב הנוכחי ונשאלת השאלה האם ניתן לעשות משהו בנושא. אולי אם תציעי לו שתנסו ביחד למצוא פתרונות, בתנאי שישתף אותך ויהיה שקוף איתך, זה יוכל לחדד גם את התקשורת המשותפת.
2. הדבר השני שאולי הוא משקף את "הביצה והתרנגולת" של הסעיף הקודם- מה קדם למה: האם המצב הכלכלי הוא רק סימפטום לתקשורת לא מספקת של שניכם..? חוסר השקיפות הזאת אולי נוסע מכך שמראש הייתם פחות כנים או גלויים זה עם זו. נסי לחשוב האם היו מצבים קודמים כאלו בהם חשת דומה או שהתקשורת פשוט לא עבדה כמו שצריך..? (השערה בלבד).
מעבר לזה, יתכן והוא חש שעול הפרנסה רק עליו למרות שאת די חסכונית יחסית לנשים אחרות. יתכן והוא אומר לעצמו- אם היא היתה עובדת עכשיו היה חסר פחות, או לא היה חסר בכלל. עבור הרבה גברים העובדה כי הם לא מביאים "תפוקה" כספית הביתה, מביאה לירידה משמעותית בדימוי הגברי והעצמי שלהם. ובכך שאינך שותפה כביכול כלכלית- הוא חש זאת יותר. האם תוכלי לדבר איתו על מה הוא חש בנוגע לנושא הזה? האם הוא רוצה ומצפה ממך בתוך תוכו שכן תצאי לעבודה?
כמובן אלו תהיות, ובכוונה אני שמה אותן בסימן שאלה... אשמח אם תחשבי על הדברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אביה26/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)